Hvad er Pling?

Pling er Aller Media’s digitale bladkiosk som giver dig ubegrænset adgang til dine favoritmagasiner og ugeblade. Pling giver dig det bedste fra mode, mad og bolig til sport, elektronik og gadgets samt alt om de kendte og kongelige.

Du kan få Pling for 79,- om måneden som 3 kunde (normalpris 99,-), første måned gratis og ingen binding.

Hvad kan du med Pling?

• Få adgang til mere end 200 ugeblade og magasiner
  • Download magasinerne og læs dem offline, hvor som helst uden wifi
  • Kan deles med op til fem familiemedlemmer og vær online samtidig
  • Ubegrænset adgang til dine favoritmagasiner og –ugeblade samt podcasts (og krydsord og Sudoku)

Læs mere om Pling her.