Køb den nye iPhone 15-serie nu!

iPhone 15 | NYHED

Mindstepris inkl. abo. 7.440 kr.

iPhone 15 Plus | NYHED

Mindstepris inkl. abo. 8.880 kr.

Overblik i topklasse med Dynamic Island.

Dynamic Island på iPhone 15

Dynamic Island bobler over med notifikationer og Liveaktiviteter, så du ikke går glip af dem, mens du er optaget af andre ting. Du kan f.eks. se, hvem der ringer, tjekke din flystatus og rigtig meget mere. Du kan vælge hvilket indhold og personalisere den, så den passer til præcis dig og dine behov. Så er du altid fuldt opdateret og klar til at reagere på de ting, der er vigtige for dig, selv når du er i gang med andre ting.

Robust indfarvet glas og aluminiumdesign.

6,7"
iPhone 15 Plus
6,1"
iPhone 15

iPhone 15 - produktbillede skæv - grøn

Innovativt design

iPhone 15 kommer i 5 flotte farver og har et robust aluminiumsdesign med indfarvet glas. Den er stænk-, vand- og støvafvisende, så du kan roligt have den med dig overalt. Alt det sammen med et kabinet af aluminium i rumfartskvalitet gør at iPhone 15 er en seriøst robust telefon.

Ceramic Shield på forsiden er stærkere end noget andet smartphone-glas. Og 6,1" Super Retina XDR-skærmen er op til dobbelt så lysstærk i sollys som iPhone 14, så du altid helt skarpt kan se hvad du laver på din iPhone 15. iPhone 15 kommer i en størrelse på 6,1" mens iPhone 15 Plus kommer i en størrelse på 6,7".

Billeder i superhøj opløsning.
2 x tele.

iPhone 15 - superhøj opløsning

Endnu bedre portrætter.

iPhone 15 - endnu bedre portrætter

48 MP hovedkamera med 2 x tele

Hovedkameraet med 48 MP giver superhøj opløsning, så du nemt kan tage suveræne billeder med fantastiske detaljer. Og med den optiske zoommulighed 2 x tele får du perfekte nærbilleder. Så fanger du nemt alle de flotte omgivelser på ferien og kan med lethed gengive hver en detalje fra din dag.

Også portrætbillederne er blevet endnu bedre. Tag portrætbilleder med meget mere farve og langt flere detaljer. Og du kan nemt skifte fokus mellem dine motiver med et enkelt tryk, selv efter at billedet er taget. Så kan du pludselig få flere billeder ud af ét.

A16 Bionic-chip

Blåstemplet af Pro.

iPhone 15 - A16 Bionic
iPhone 15 - USB-C

Bomstærk A16 Bionic-chip

Den lynhurtige chip er drivkraften bag avancerede funktioner som intelligent fotografering, flydende Dynamic Island-overgange og Stemmeisolering til telefonopkald. Så med iPhone 15 og iPhone 15 Plus løber du aldrig tør for power. A16 Bionic er også utroligt effektiv og giver dig fantastisk batteritid til hele dagen, så du kan være på farten uden at bekymre dig om at løbe tør for batteri. Chippen blev oprindeligt skabt til Pro, og det kan man i den grad fornemme på den stærke drivkraft.

USB-C forbindelser

iPhone 15 og iPhone 15 Plus kommer med det nye USB-C-stik. Med USB-C-stikket kan du oplade din Mac eller iPad med det samme kabel, du bruger til at oplade iPhone 15. Og med iPhone 15 kan du oplade både Apple Watch og AirPods. Så slipper du for at rode med kabler.

Batteri er der også nok af på de nye iPhones, du får op til hele 20 timers videoafspilning på iPhone 15 og op til 26 timers videoafspilning på iPhone 15 Plus - op til hele 3 timers længere videoafspilning end på iPhone 12. Så har du masser af underholdning hele dagen lang.

Skabt til at gøre en seriøs forskel.

Skabt til at gøre en seriøs forskel.

Beskyttelse af dit privatliv.
Essensen af iPhone.

iPhone hjælper dig med at bestemme, hvad du deler. Lige fra loginnøgler og anonymitetsrapporter til indstillinger for appen Sundhed.

iPhone 15 - mand med lyserød telefon for ansigtet

iPhone er for alle.

iPhone har indbyggede tilgængelighedsfunktioner som Forstørrelsesglas, VoiceOver og Let tilgængelighed, som hjælper brugere, der har kognitive udfordringer, med at skræddersy apps og oplevelser.

iPhone 15 - smilende person med sort bølget hår

Let at opgradere. Enkelt at skifte.

Opgraderer du fra en anden iPhone?

Så kan du bare lægge din gamle iPhone ved siden af den nye. Med få tryk overføres dine data helt automatisk.

Skifter du fra en Android-telefon?

Når du køber en ny iPhone, kan du nemt overføre dine billeder, kontakter og meget andet med appen Flyt til iOS.

Ofte stillede spørgsmål om iPhone

Plus-versionen adskiller sig ved dens større skærmdimension. iPhone 15 Plus præsenterer et 6.7" display, mens iPhone 15 har et 6.1" stort display. Yderligere har 15 Plus et mere kapabelt batteri, der tillader op til 26 timers videovisning.

Prisen varierer alt efter om du vælger en 15 Plus eller den almindelige 15-model. Dit valg af abonnement og mængden af GB hukommelse spiller også en rolle. Hos 3 tilbyder vi den på afbetaling, uden renter og gebyr.

iPhone 15 Plus og iPhone 15 er stænk-, vand- og støvafvisende.

Den nye iPhone hedder iPhone 15 og iPhone 15 Plus.