Om virksomheden 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 5G mobilnetværk. 3's kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark.

Historie

3 gik i luften den 13. oktober 2003.

Markedet var allerede dengang præget af en række store teleselskaber, som havde været i gang længe med 2G-telefoni og sad tungt på deres markedsandele. Hos 3 havde vi dog helt andre planer og begyndte som det første mobilselskab i Danmark at udrulle et 3G-net.

Flere teleeksperter og finansreportere dømte projektet som håbløst og dødfødt fra starten. Dette lagde kimen til den ukuelighed og vindermentalitet, som fortsat præger kulturen hos 3 i dag. Her er der en gejst og vilje til at ville lykkes til, at ville vokse og vise, at eksperterne tog fejl.

3 er i mellemtiden blevet en succesfuld virksomhed, der har vendt underskud til stabilt overskud. Se nøgletal her. Vi går benhårdt efter at vokse os større og få flere kunder og dermed flere stordriftsfordele - hver dag, hver uge, hver måned.

3's danske topledelse

Nøgletal

Herunder kan du læse mere om vores årsregnskaber, CSR-rapporter samt om den kønsmæssige sammensætning i 3's ledelse.

Kønssammensætning

2018

2019

2020

2021

Kort om 3

3 er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 i Danmark er ejet af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor AB (40%).

CK Hutchison Holdings Limited

CK Hutchison Holdings Limited er et af HongKongs største selskaber, som siden 1980'erne har opbygget stor ekspertise inden for teknologi og innovation.

I dag arbejder selskabet bl.a. på at udbrede 3G, 4G og 5G teknologien og har en stærk position på det europæiske telemarked. CK Hutchison Holdings Limited arbejder med telekommunikation i 11 forskellige lande rundt omkring i verden.

Investor AB

Investor AB er Sveriges største børsnoterede investeringsselskab med adskillige generationers erfaring indenfor internationale forretninger. Gennem sit finansielle og industrielle netværk bidrager Investor AB til selskabsudvikling med meget mere end blot kapital.

Via Investor AB's netværk har 3 bl.a. adgang til finansiel, industriel og kommerciel viden indenfor it- og telekommunikation.