Udland | Læs mere om telefoni og data i udlandet

UDLAND
BLIV KLAR til ferien

Vi har samlet de vigtigste informationer omkring opkald og dataforbrug i udlandet
til dig. Du finder også en generel tjekliste, så du hurtigt kan blive klar til ferien.

Vælg om du vil se informationer for private- eller businesskunder 

Privatkunde     Businesskunde

Privatkunde

Fra Danmark til udlandet

Hvad koster det at ringe og sms'e til udlandet fra Danmark?
Nedenfor kan du indtaste det land, som du har tænkt dig at ringe til. Så vil du med det samme kunne se taksten for opkaldet.

PRISER FRA DANMARK

I udlandet

Hvad koster det at bruge mobilen eller bredbånd i udlandet?
Find landet, som du skal rejse i her, og tjek taksterne ud.
På den måde kan du undgå dyre og ubehagelige overraskelser.

PRISER I UDLANDET

Ta' på ferie med 3LikeHome og få masser af fordele

Har du et abonnement med 3LikeHome inkluderet, ringer du gratis til alle danske og lokale numre. 
Og du kan bruge den mængde data, du har i dit abonnement - dog max. 25 GB pr. SIM-kort.

Velkomst-sms

Når du ankommer til din destination, modtager du en sms med praktisk info om nummer til nødkald og generelle priser i landet.

Ring gratis hjem

Du ringer gratis til alle danske numre - også dem som er med dig på ferien. Lokale numre i det 3LikeHome-land, du befinder dig i, koster heller ikke eksta.

 

Gælder også data

Brug data, som du plejer, til at streame musik, gå på Facebook eller surfe løs på internettet. Dog max. 25GB om måneden pr. SIM-kort.

 

Ferie i lande uden 3LikeHome
- eller hvis du ikke har det inkluderet

Slå roaming fra

Vil du ikke bruge data og risikere en dyr regning, så slå roaming fra.

Find guide til din mobil

Overvej forbrugsloft

Brug omkostningskontrol og sæt en grænse for dit forbrug i udlandet.
Du aktiverer det let i Mit 3 Selvbetjening.

Pris i velkomst-sms

Du modtager en sms med praktisk info om nødopkald og generelle priser i landet og hjem til Danmark.

 

 

Overvej rabatpakke

Gør dataforbruget i udlandet billigere med tilvalg som f.eks. Rejsedata.

Se tilvalg

Baggrundsdata

Husk, at selvom du ikke bruger mobilen aktivt, kan apps stadig benytte data. 

Læs mere om baggrundsdata

Takseringsinterval

Et takseringsinterval er den enhed, som forbruget bliver opgjort efter. Herunder kan du se, hvordan de er skruet sammen hos os.

Interval
Samtale til udlandet 60 sekunder
Modtage samtale
udenfor EU
60 sekunder
Modtage samtale
indenfor EU
(0,00 kr.)
Foretage samtale
udenfor EU
60 sekund
Foretage samtale
indenfor EU
Min. 30 sekunder
derefter pr. sekund
Data i udlandet
udenfor EU
50 kB
Data
indenfor EU
1 kBBusinesskunde

Fra Danmark til udlandet

Hvad koster det at ringe og sms'e til udlandet fra Danmark?

Priser fra Danmark

I udlandet

Hvad koster det at bruge mobilen eller bredbånd. i udlandet?

Priser fra Danmark

Priser i udlandet

Værd at vide om ophold i udlandet

Loft på forbrug med 3LikeHome
I 3LikeHome-lande inden for EU, EØS og UK kan du bruge al den data, der er inkluderet i dit abonnement. i 3LikeHome-lande uden for EU kan du bruge op til 25 GB pr. simkort i samme regningsperiode. Har du brug for mere data ud over forbrugsloftet, kan du købe ekstra data. Se priser og indhold her: Ekstra data. 

3LikeHome-lande uden for EU
Hvis der i en periode på 30 sammenhængende dage primært er forbrug på abonnementet i 3LikeHome-lande uden for EU, vil vi informere dig om det, og herefter vil der blive spærret for roaming i 3LikeHome-lande uden for EU. Du har mulighed for at vælge forbrugsafregnet taksering. Se priserne i vores vilkår her.

3LikeHome-lande i EU
Hvis der i en periode på 4 sammenhængende måneder primært er forbrug og ophold i 3LikeHome-lande inden for EU, vil vi informere dig om det, og derefter pålægge en EU-takst for eventuelt yderligere forbrug. Se priserne i vores vilkår her.

Priser i velkomst-sms
Når du ankommer i udlandet, modtager du automatisk en sms med praktisk info om nummeret til nødkald og generelle priser i landet og hjem til Danmark. Den er gratis.

Nedsat syn
Du kan få gratis prisinformation om det land, du befinder dig i. Ring blot til vores kundeservice - så tilmelder vi dig tjenesten.Når du opholder dig i udlandet, vil du modtage et gratis opkald med prisinformation.

Er du i nærheden af Danmarks grænser?
Hvis du befinder dig i nærheden af Danmarks grænser, anbefaler vi, at du tjekker om er koblet på vores netværk. Er du nemlig på et udenlandsk net, betales der udlandspris.

3G-netværk lukker
Flere og flere mobilselskaber lukker for deres 3G-netværk, for at fokusere på 4G og 5G. For at du fremover kan bruge din mobil i disse lande, er det derfor nødvendigt at din mobil understøtter ’4G tale’. Med 4G tale kan dine opkald gå via 4G-nettet, som ellers kun er til data. 4G tale, som også kaldes ’Voice over LTE’ (VoLTE), er nødvendigt for at du kan ringe og sms’e på mobilen, når der ikke længere er adgang til 3G-netværk.
Læs mere om 4G tale på 3.dk/4Gtale.

Du skal sikre at 4G tale er aktiveret i telefonens indstillinger, og at den er opdateret med seneste software. Se her hvordan du slår 4G tale til i din telefon. Her er vejledning til iPhone og til Android.
Oplever du problemer med at modtage eller foretage opkald kan du prøve at søge net manuelt og vælge et andet netværk. Se her hvordan du søger netværk manuelt i din telefon. Her er vejledning til iPhone og til Android. I første omgang er det mobilselskaberne i blandt andet Norge og USA der som de første lukker sine 3G-netværk.Sørg også for at Wi-Fi-opkald er deaktiveret i dine indstillinger. Denne tjeneste bliver nemlig ikke understøttet af 3 i udlandet.

Du kan se en samlet liste over hvilke mobilselskaber du kan vælge mellem i de enkelte lande her: Se hvilke operatører vi samarbejder med i udlandet

Opkald til specialnumre
Hvis du ringer til specialnumre - både danske og lokale - skal du være opmærksom på, at disse opkald koster mere end normal takst. Også selvom det er numre, der i Danmark eller i det pågældende land normalt er gratis.

Nogle numre i udlandet har en højere pris end almindelige numre til fastnet og mobilnet. Hvis du har brug for mere information om, hvorvidt det nummer, du vil ringe til i det pågældende land, er et overtakseret/betalt nummer - kontakt kundeservice.

Inden for EU/EØS vil du modtage information via velkomst-SMS'en. Her er et link med detaljeret information om, hvilke nummerserier der betragtes som overtakserede eller betalingstakserede numre i det specifikke land.

Opkald til fx erhvervskundeservice, såsom flyselskaber samt til offentlige myndigheder kan koste mere. Disse organisationer har normalt også fastnetnumre på deres hjemmeside, som de henviser til for dem, der ringer inden for landet. Nummerintervaller, der betragtes som overtakserede numre, kan f.eks. være 800-numre eller gratisnumre (ikke begrænset til disse).

Lokale operatører
I de fleste lande samarbejder vi med flere forskellige operatører. Din telefon vil automatisk vælge den operatør, der tilbyder bedst dækning. Ved ophold tæt på en grænse til et andet land, bør du holde øje med, hvilket lands netværk du er på. Bemærk, at netværk i udlandet kan være langsommere, end du er vant til i Danmark. Du kan se en liste over hvilke operatører der er tilgængelige her

Specielle priser med skibe og fly
Alle kunder har som udgangspunkt spærret for forbrug af data, tale og beskeder ombord på skibe og fly, der tilbyder forbindelse via satellit-forbindelse i stedet normale landbaseret master. Satellit-netværket har meget højere priser og indgår ikke i 3LikeHome. Ønsker du alligevel at tillade forbrug via Skibe og Fly, kan du give adgang via Mit3 Selvbetjening, Mit 3 App'en eller Kundeservice. Gå til Selvbetjening.