Et stort skridt for din sundhed.

Tag eventyret til helt nye højder.

Apple TV 4K 3rd gen.

Streaming i højeste kvalitet.

Kontant 1.299 kr.

Covers fra Holdit

Kvalitetscovers

Kun 180 kr.

AirPods Pro 2nd Gen.

Helt nyt lydniveau.

AirTag.

Glem alt om ikke at huske.

Fra kun 25 kr./md.

MagSafe opladere.

Det har aldrig været nemmere at oplade trådløst.

Er kompatibel med Qi-opladning.

Oftest stillede spørgsmål

Har du et aktivt abonnement hos 3, har du mulighed for at købe tilbehør på afbetaling over 10, 20, 30 og 40 måneder. Det månedlige afdrag skal dog være på min. 25 kr./md. pr. produkt., for en 10-30 måneders afdragsperiode. Og 75 kr./md. for en 40 måneders afdragsperiode. Derfor kan der være produkter, hvor samtlige afdragsperioder ikke er tilgængelige pga. priser, eller kun kan købes kontant.

Nej. Slet ikke. Det er rente- og gebyrfrit at købet tilbehør på afbetaling hos 3. Prisen er dermed den samme, uanset om du vælger at betale kontant eller over afbetaling. Det gælder alt tilbehør - også tilbudsprodukter.

Du kan oprette lige så mange afdragsaftaler, som du er kreditgodkendt til. Hvis du ikke har kredit nok til at gennemgøre en afbetalingsordning, informerer vi dig, og du får i stedet mulighed for at gennemføre din bestilling ved at betale kontant.

Du kan købe tilbehør i alle vores salgskanaler - både kontant og over afdrag. Der kan være mindre forskelle mellem det udvalg, som du finder i 3Butikkerne og det, som du kan se på 3.dk.

Alle kan købe tilbehør kontant hos 3. Både på 3.dk og i 3Butikkerne. Men afbetaling er en speciel fordel, som vi kun tilbyder til eksisterende kunder med et aktivt abonnement. Ønsker du at blive kunde, så kan du finde vores abonnementer her.

Som udgangspunkt nej. Men vælger du at afbetale over flere måneder, kan du opleve, at du ikke har kredit nok til at gennemføre din bestilling, som du ønsker det. Her kan du enten fjerne produkter fra din kurv eller vælge at købe alting kontant.

Ja, hvis dit abonnement ikke er i binding, så kan du sagtens opsige det. Din afbetaling vil fortsætte uændret, men du har selvfølgelig også mulighed for at betale restbeløbet ud, hvis det er, hvad du ønsker.

Du får hver måned et overblik over dine afbetalingsordninger, når du modtager din regning. Her kan du let se, hvor meget der mangler at tilbagebetales. Du har selvfølgelig altid mulighed for at betale restbeløbet ud, hvis det er, hvad du ønsker.