Apple Airtag

Ping dig frem til forsvundne ejendele

Søg - og du skal finde

AirTags vil gøre din hverdag meget lettere. Nu er det slut med at styrte rundt og lede efter nøgler, tasker eller noget helt tredje. I stedet kan du let spore dine ejendele via "Find my"-funktionen, som du allerede kender fra dine andre Apple-produkter. Du kan ikke kun finde din AirTags lokation på et kort. Den lille tracker har nemlig også en indbygget højttaler, som kan udsende en lyd på din kommando, så den er endnu lettere at genfinde. Vil du slet ikke løfte en finger, kan du også bare bede Siri om at finde dine forsvundne sager.

Bluetooth signaler viser vejen frem

Du kobler let din AirTag sammen med din iPhone - det sker ved et enkelt tryk, hvorefter du kan give din AirTag et retvisende navn. AirTaggen vil efterfølgende udsende et bluetooth-signal, som andre enheder i "Find my"-netværket vil opfange.

Alt denne info sendes op til iCloud og gør dig i stand til at følge din ejendel, som du har sat din AirTag på, via "Find my"-app'en. Det er selvfølgelig kun dig, der får denne information.

Få notifikationer om mistede enheder

Stik antennerne ud, hvis du mister noget

Ligesom dine andre Apple-enheder kan AirTag indstilles som "Mistet". Så får du automatisk en notifikation, når den bliver registreret af en enhed i netværket.

Du kan også indstille din AirTag til at vise dine kontaktoplysninger, hvis nogen rører ved den med en NFC-kompatibel smartphone - det er den samme teknologi, der giver folk mulighed for at betale for ting med deres telefoner.

Krypteret data og lang batterilevetid

Du er sikret - på alle måder.

Selvom din AirTag sender en masse lokationsdata, så kan du være helt rolig. Alt er anonymiseret og krypteret, så din historik aldrig vil være tilgængelig for andre. Samtidigt behøver du heller ikke bekymre dig for din AirTags batterilevetid, som er på op til et år. Og da den lille enhed er udstyret med et standardbatteri, er det både let og hurtigt at udskifte det, når det bliver nødvendigt. Din iPhone sender dig endda en reminder, når det er på tide, at du ser på AirTaggens batteri.

Tampen brænder

Når præcision bliver en dyd

"Find my"-funktionen er kun blevet endnu bedre med introduktionen af AirTag. Ultra-bredbånds-teknologien har nemlig gjort den nye funktion "Præcis søgning" muligt, hvor du kan se præcist hvor langt væk din AirTag er og i hvilken retning, du skal gå. Så er det bare om at lege tampen brænder!