Mobilabonnementer | Priser fra kun 60 kr./md.

Bliv rejseklar
med 3LikeHome.

Danmarks bedste abonnement til rejsen baseres på Yougov-undersøgelse for 3, marts 24'.

Lynhurtig 5G

Brug i 75 lande

Få gratis eSIM

Ubegrænset data i EU/UK

Oplev 5G

Brug i 75 lande

Gratis eSIM

Mobilabonnementer med Fri tale, 3LikeHome og ingen binding.

Fri Tale med 10 GB Data - 125 kr./md.
Se mere

3LikeHome:
Op til 10 GB i EU og UK.
Op til 10 GB uden for EU og UK
.

Fri Tale med 30 GB Data - 160 kr./md.
Se mere

3LikeHome:
Op til 30 GB i EU og UK.
Op til 25 GB uden for EU og UK
.

Fri Tale med 100 GB Data - 210 kr./md.
Se mere

3LikeHome:
Op til 100 GB i EU og UK.
Op til 25 GB uden for EU og UK
.

Fri Tale med Fri Data - 270 kr./md.
Se mere

3LikeHome:
Op til 1000 GB i EU og UK.
Op til 25 GB uden for EU og UK.
Fair use 1000 GB.

Få TV 2 Play Favorit + Sport gratis i 2 måneder

EM 2024. OL i Paris. Tour de France. En kæmpe sportssommer står for døren.

Lige nu kan du få TV 2 Play Favorit + Sport gratis i 2 måneder med 3 udvalgte abonnementer hos 3. Kun hos 3.

Slå til nu og vær dækket ind med alle de rigtige kanaler til at følge den store sportssommer.

Se tilbud

 • 3Internet
 • Lynhurtigt 5G-internet
  til hele hjemmet.

 • Nu med 30 dages tilfredshedsgaranti.
 • Tjek adresse
 • Mindstepris 1.374 kr.

Nyd Apple TV+ i dit abonnement.

Apple TV+ giver dig prisvindende Apple Original serier og film. Fra gribende dramaer til stjernespækkede komedier, banebrydende dokumentarer til børnenes favoritter. Det hele med nye premierer hver måned. 

Alt det bedste samlet i ét abonnement.

Apple One samler Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade og iCloud+ i en smart løsning. Og med Apple One Family kan hele familien få personlige brugere. Med Apple One har det aldrig være nemmere at få mere. For mindre.

Opgradér dit abonnement
og spar penge.

Saml Apple TV+ eller Apple One og dit abonnement i ét. Du sparer penge, og vi giver ekstra data til, når du rejser. Det er det ultimative abonnement både derhjemme og på rejsen.

Fri Tale 40GB + Apple TV+ med rabat

 

Fri Tale 100GB + Apple TV+ med rabat

 

Fri Tale Fri data + Apple TV+ med rabat

 

 Apple One Family abonnementskort


Apple One i mobil.

Abonnementer der kun virker i Danmark.

Inklusiv Fri 3 til 3. 

Se hvad du får

  • Brug mobilen i hele Danmark

  • Med dette abonnement kan du bruge din mobil i Danmark. 
  • Ingen binding

  • Vil du prøve et nyt abonnement, kan du bare skifte eller opsige på Mit 3. Der er 30 dages opsigelse. 
  • Fri 3 til 3

  • Har dine venner og familie også 3, så ringer I gratis til hinanden.

Har du spørgsmål? Lad os ringe dig op.

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen, så ringer vi dig op inden for 5 minutter
(i åbningstiden). 

Kundeservicemedarbejder i 3.

Oftest stillede spørgsmål

 • Hvad er 3Family?

  • Med 3Family deler I data på tværs af jeres abonnementer - og der er ingen begrænsning på, hvor mange I skal være om at dele data. Med 3Family kan I også dele data på tværs af mobil- og mobilt internet-abonnementer, så længe abonnementerne er oprettet i samme cpr-nummer.
 • Hvad er Ekstra Bruger, og hvad indeholder det?

  • Ekstra Bruger er et mobilabonnement med fri tale, fri sms/mms, 3LikeHome, 3Family og 5G.
 • Hvor meget data kan jeg bruge i udlandet med jeres mobilabonnementer?

  • I 3LikeHome-lande inden for EU, EØS og UK kan du bruge al den inkluderede data på rejsen. I 3LikeHome-lande uden for EU kan du bruge op til 25 GB. Hvis I skal være flere om at dele data med 3Family, deles I også om dataen i udlandet og kan bruge op til 25 GB pr. abonnement indtil puljen er opbrugt.
 • Skal jeg binde mig for at købe et abonnement?

  • Nej, ikke hvis du blot køber et abonnement. Når du køber et abonnement, så har du 30 dages opsigelse. Men hvis du køber et abonnement med en mobiltelefon, så binder du dig til et abonnement i 6 måneder.
 • Er der 5G inkluderet i jeres mobilabonnementer?

  • Ja, i vores Fri Tale abonnementer inkl. 3LikeHome og 3Family er der 5G. Men det kræver, at du har en 5G kompatibel mobil, og at der er 5G dækning i det område, du bor i, for at du har glæde af 5G. Du kan med fordel læse mere om 5G her.
 • Hvordan er dækningen i det område, jeg bor i?

  • Det er vigtigt at der en ordentlig dækning i det område du bor i, for at få den bedste oplevelse med dit nye mobilabonnement. Vi anbefaler derfor, at du slår din adresse op på vores dækningskort først.
   Tjek din dækning her.
 • Kan man sætte jeres abonnementer på pause?

  • Nej, det er ikke muligt at sætte et af vores abonnementer på pause, men du kan sætte et abonnement ned i indhold og pris, hvis dine behov skulle ændre sig. Bemærk, ved køb af mobil og abonnement binder du dig til dit abonnement i 6 måneder og vil i denne periode ikke kunne sætte dit abonnement ned.
 • Jeg har et abonnement, men jeg ønsker et andet. Kan jeg det?

  • Ja, det kan du sagtens. Du kan ændre dit abonnement på Mit 3, henvende dig i en 3Butik eller kontakte kundeservice.

Mobilabonnementer

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Hvilket mobilabonnement du skal vælge, kommer an på, hvor meget du skal bruge det, og hvad du skal bruge det til. Skal du være sikker på aldrig at løbe tør for data? Eller rejser du meget og har brug for at bruge mobilen i udlandet? Så har vi helt sikkert en løsning til dig.

Har du for eksempel brug for fri tale og den helt store datapakke med en masse data, skal du have et af vores store mobilabonnementer, som kan det hele. Har du derimod blot brug for fri tale og fri sms, kan du vælge et af vores mindre mobilabonnementer, som rækker hertil.

Rejs med dit 3 abonnement

Med vores Fri Tale mobilabonnementer får du 3LikeHome, så du slet ikke behøver at bekymre dig om regningen, når du kommer hjem fra rejser. Med 3LikeHome kan du bruge din mobil og tablet i hele EU, USA og store dele af Asien og Latinamerika, samt flere andre lande på samme vilkår som i Danmark. Det betyder, at du, når du befinder dig i et 3LikeHome-land, kan surfe løs med den data, du har i dit abonnement. Ligesom du også kan ringe og sende beskeder til danske og lokale numre til samme pris som i DK. Så kan du nøjes med at nyde din rejse og ikke tænke over mobilregningen.

Du kan læse meget mere om 3LikeHome og se hvilke lande, der er inkluderet her.

Masser af fordele med dit 3 abonnement

Med vores mobilabonnementer kan du også få en helt masse fede fordele hos 3. Om det er underholdning med TV2 Play, Deezer og Saxo eller Smart Forbrug med Green Mobility du leder efter, har vi det hele.

Med vores tilvalg får du også en tryggere hverdag. Beskyt dig mod tyveri og skærmbrud med 3Forsikring, som du kan prøve gratis i to måneder.

Flere af vores tilvalg har en gratis prøveperiode, så du roligt har mulighed for at se, om det er noget for dig, inden du får en regning. Og når der kommer en regning, kommer der kun én regning, uanset hvor mange tilvalg du har hos os. De kommer nemlig på regningen sammen med dit abonnement, så det er nemt for dig at holde styr på. I Mit 3 Selvbetjeningen har du desuden et overblik over dine tilvalg med både pris og vilkår, så du altid ved, hvad du går og betaler for.

Billigt mobilabonnement med fri tale og fri sms

Med alle vores Fri Tale abonnementer kan du tale og sms’e, lige så meget du vil uden ekstra omkostninger. Lige meget hvor stort dit forbrug er, kan du altså regne med, at prisen er den samme. Så behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør, men kan blot koncentrere dig om andre vigtige ting.

Skulle du imidlertid få brug for at ændre i dit mobilabonnement, kan du til hver en tid gøre det via Mit 3 Selvbetjeningen. Det er både hurtigt og nemt at gøre, og så er du lynhurtigt sikret, at dit abonnement passer til dine behov.

Saml jeres abonnementer med 3Family

Med 3Family kan I samle alle jeres abonnementer med data, så det hele bliver samlet til en pulje data, som alle deler. Desuden kan du, når du har ét abonnement med data, nemt tilføje din kæreste, barn eller mor som ekstra bruger. Jo flere abonnementer I tilknytter, jo billigere bliver det pr. person!

I kan sammensætte abonnementerne som I har lyst, og så det passer til præcis de behov, I har. Alle abonnementer med 3Family har 3LikeHome, så hvert abonnement derunder vil frit kunne bruge op til 25 GB data pr. regningsperiode. Så er der også styr på familieferien!

Har du for eksempel et barn, der elsker at se film, når I er på farten, mens du selv ofte er på wifi, kunne et Fri Tale abonnement med 30 GB data + en Ekstra Bruger være løsningen for jer. Er I derimod lidt flere, der for eksempel godt kan lide at game, se YouTube, læse aviser og arbejde samtidig, kan I med fordel vælge et Fri Tale mobilabonnement med 100 GB + et par Ekstra Brugere. Eller måske har I bare brug for at være sikre på, at der er data nok til hele familiens mobiler og tablets, så kan i for eksempel vælge et Fri Tale abonnement med ekstra Datakort + et par Ekstra Brugere. Så er der styr på hele familien!

Køb mobiltelefon og mobilabonnement samlet hos 3

Vil du gerne købe mobilabonnement og mobiltelefon samlet, kan du også det hos 3. Under mobiler kan du se vores store udvalg af mobiler fra alle de populære mærker. Vælg derefter netop det abonnement der passer til dine behov.

Når du køber ny mobiltelefon, er det også værd at tænke over, hvad du skal bruge den til, når du vælger mobilabonnement til. Køber du for eksempel en mobiltelefon med stor skærm og masser af power, kan du med fordel vælge et mobilabonnement med data nok, så du også kan bruge den, når du er på farten.

Mit 3 Selvbetjening

Når du køber et mobilabonnement fra 3, får du også adgang til Mit 3 Selvbetjening. I Mit 3 Selvbetjeningen kan du holde styr på dit forbrug, se hvilke abonnementer der deler data og betale regninger. Du kan også ændre i dine eksisterende abonnementer, hvis dine behov skulle ændre sig, eller du kan tilmelde dig en gratis betalingsløsning. Med Mit 3 Selvbetjening har du altså det overblik, som du har brug for lige ved hånden hele tiden, så du altid er opdateret.

Gennemsigtighed er vigtigt for os, og du fortjener at have al den info, du skal bruge, for at finde det perfekte mobilabonnement til dine behov. Netop derfor får du også løbende tilsendt et overblik over dit forbrug i Mit 3 Selvbetjeningen, så du altid er opdateret og klar over dit forbrug. Så har du også mulighed for, at tjekke om dit nuværende mobilabonnement passer, til de behov du har, eller om du skal kigge på at skifte abonnement.

Klar til 5G

Med 5G går alting hurtigere. Det byder på lynhurtige hastigheder og minimal forsinkelse, så du kan sende og modtage data over mobilnetværket med ekstremt høj hastighed. Det skaber en helt masse nye muligheder og vil gøre, at du får endnu mere ud af dit mobilabonnement hos 3!

Alle vores Fri Tale abonnementer indeholder 5G. Har du også en mobil, der kan komme på 5G-nettet og er i nærheden af en mast, der er opgraderet til 5G, er du klar til 5G. Se hvilke af vores mobiltelefoner der kan komme på 5G-nettet her.

Køb mobiler på afbetaling

Når du har et mobilabonnement hos 3, kan du købe de nyeste mobiler og tablets og vælge at betale dem af over 10, 20, 30 og 40 måneder uden renter og gebyr. Med 3Afbetaling har du mulighed for at oprette en afbetaling via kundeservice, i en 3Butik eller via webshoppen. Det foregår derefter ved, at du betaler et månedligt afdrag, som matcher det fulde beløb for din afbetalingsaftale. Selve 3Afbetalingen indeholder ingen gebyrer eller kreditomkostninger. Du kan oprette lige så mange 3Afbetalinger, som du er kreditgodkendt til, og den godkendelse sker i forbindelse med købet af mobil, tablet eller bredbåndsudstyr.

Abonnementstjek

Når du er kunde med et abonnement hos 3, kan du få et gratis abonnementstjek, så vi kan sikre, at dit abonnement passer til dine behov. Efter 3 måneder vil du på mail automatisk få tilsendt en anbefaling på mail, om det kan betale sig for dig at ændre (op eller nedjustere) dit abonnement. Det er selvfølgelig også helt gratis at op- og nedjustere dit abonnement, hvis der skulle være behov for det. Vi vil selvfølgelig altid sørge for, at du har det billigste abonnement, som 3 tilbyder til dit behov.

I dit abonnementstjek får du hele dit forbrug med, så du let kan se, om der skal laves ændringer i abonnementet. Er der for eksempel for meget data, som du ikke får brugt, eller har du behov for at skifte abonnement til et med 3LikeHome, eller kan du måske få en billigere løsning ved at samle dine abonnementer gennem 3Family.