Alle de bedste
magasiner
i én app

WYPE FØRSTE MÅNED GRATIS
- Adgang til 15 online magasiner - Læs hvor du vil, og når du vil - Magasiner til hele familien på op til 5 enheder
79 kr./md.
Prøv Wype gratis i en måned

Få adgang til 15 magasiner
samlet på ét sted

Med WYPE får du alle Bonniers fede magasiner samlet på ét sted for kun 79 kr/md, som du kan læse, når som helst det passer dig.

Aktiv Træning
Bil Magasinet 
Bo Bedre 
Bolig Magasinet 
Costume 
Custome Living 
Digital Foto 
Gør Det selv 
Historie

i Form
Illustreret Videnskab
Komputer for alle 
Magasinet Liv 
National Geographic
Nordic Living  

Læs dine favoritter - og bliv inspireret af nye

 • Mad og velvære
 • Få inspiration til nye, spændende madopskrifter og masser af gode tips til sundhed og velvære.
 • Bolig og hjemmet
 • Her finder du inspiration til hjemmet, boligreportager fra ind- og udland samt nyheder om design og kunst.
 • Natur og videnskab
 • Bliv klogere på verdenen, dens historie og til gør-det-selv når håndværkere guider dig gennem byggeprocessen – trin for trin.
 • Mode og skønhed
 • Så er du altid opdateret omkring den nyeste mode og trends.

WYPE

Du kan nemt bruge Wype på din ferie. Du kan downloade de nyeste magasiner, mens du er på wifi - og så læse dem på straden, hotellet eller den lokale café.

Med Wype kan du læse om lige det, du er i humør til. Om det er sport og motion, gør det selv eller mode og indretning, så har du altid 17 interessante magasiner med i tasken - og helt uden at få ondt i ryggen.

Nyd morgenmaden, mens du dykker ned i spændende artikler skrevet af menneker, der brænder for ny viden indenfor deres felt. Få f.eks fede nyheder om biler, digitale foto eller computere, men pas på kaffen ikke bliver kold. Du kan nemlig hurtigt blive opslugt.

Du kan også finde din yndling plaid frem, fyre op i brændeovnen og sætte dig godt tilrette i sofaen, mens du fordyber dig i årstidens hotteste boligindretning, får tips til din garderobe eller lækker inspiration til aftenens menu.  

 

"Med WYPE får du ubegrænset adgang til et digitalt tag-selv-bord med alle de nyeste magasiner fra Bonnier - så der er underholding til at dele med familien."

- Nicklas

NORDIC LIVING

BO BEDRE har udgivet et nyt magasin NORDIC LIVING by BO BEDRE, og lanceringen foregik på verdens største designmesse i Milano. Magasinet er på engelsk, og det er første gang, redaktionen på Danmarks og Nordens største boligmagasin udgiver et internationalt magasin.

National Geographic

National Geographic er bladet, der brænder for at vise dig vores fantastiske verden. Få et indblik i forskningens seneste opdagelser, og læs spændende reportager om nutidige og historiske verdens-begivenheder.

Magasinet Liv

Magasinet Liv er 40+ kvindernes magasin. Vi tør godt vise den seneste mode på kvinder, der har passeret de 20 år. Vi tør godt tale om rynker, grå hår og den kommende overgangsalder. Og vi tør godt tage emner og tabuer op, der går ind og kradser. Her er ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden.

Komputer for alle

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 4 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære “Spørg os forum”, hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.

iFORM

Styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture … Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM – vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere. Du får også at vide, hvordan maden påvirker din krop og dit humør, og hvordan du kan øge dit velbefindende ved at spise rigtigt.

Historie

Følg med på en fantastisk rejse i verdenshistorien. Fordyb dig i historiens største dramaer, og mød dens vigtigste karakterer. HISTORIE er rigt illustreret med kort, fotos og unikke illustrationer.

Gør det selv

Gør det selv-folket har det sjovere end andre mennesker. De får masser af arbejdsglæde, og de sparer en masse håndværkerudgifter. Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan – trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang – vi er med dig hele vejen.

Digital FOTO

Digital FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration og vejledning til at få perfekte digitale billeder. Hvert nummer er fyldt med inspiration, interviews med de bedste fotografer, guideartikler, kurser i billedbehandling, test af kameraer og meget mere.

COSTUME LIVING

COSTUME Living er et trendsættende urbant designmagasin! Kernen er udsøgte boligreportager, og sammen med de væsentligste shoppingnyheder og tendenser giver magasinet ideer til indretning af boligen. COSTUME Living henvender sig især til den moderne kvinde, der lader sig inspirere af det nyeste nye – i Danmark og udland.

COSTUME

COSTUME er Danmarks største modemagasin, fordi COSTUME hver måned med engagement og indsigt giver læsere det mest omfangsrige, engagerende, og inspirerende modestof. I hver udgave af COSTUME får du smukke og inspirerende modeserier, masser af brugbare shoppeguides, de bedste budgetfund og tips til, hvordan du selv skaber stilen fra catwalken.

Bolig Magasinet

Vi byder på inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet, selvfølgelig krydret med et væld af brugbare tips og fif til læserens eget hjem. Det er vigtigt for os at gøre leg med boligen overkommelig, så vi mikser glædeligt dyrt design med lækre budgetkøb. Du får masser af flotte shoppingsider med det nyeste inden for boligtilbehør.

BO BEDRE

Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen! Det er i BO BEDRE, du får overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og det er også med BO BEDRE, du kommer indenfor i de mest spændende danske og udenlandske boliger. BO BEDRE er til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem.

Bil Magasinet

Bil Magasinet handler om biler. Kort og godt. Om at købe bil og om at leje bil, men først og fremmest om at have det sjovt med sin bil. Vi kommer rundt om det hele og skriver altid med en glødende entusiasme. Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests.

Aktiv Træning

Aktiv Træning er din genvej til et sundt og aktivt liv. Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

Sådan får du WYPE

LOG IND PÅ MIT 3

Er du ikke kunde hos os, kan du vælge WYPE, når du køber et abonnement på 3.dk. Ellers skal du logge på Mit 3 og vælge det abonnement, der skal have tilvalget. 

Gå til Mit 3 

SKRIV DIN MAIL

Tryk på "Videre" og angiv den e-mail adresse, du fremover vil bruge til at logge ind på WYPE.

DU FÅR EN MAIL MED LOGIN

Du modtager en mail med dine login-informationer til WYPE samt et link, der sender dig i app'en. Og så er du i gang.

 
Fantastisk læseskærm
til en hyggestund

Apple | Samsung | Huawei

En god skærm er et must når magasinerne skal
gennemlæses hjemme eller på farten.

Se alle tablets

Værd at vide om WYPE

 • På hvilke enheder kan du bruge WYPE

  • Du kan bruge WYPE på iPhone, iPad og Android smartphones og tablets, og på PC eller Mac på wype.dk.
   Du kan ikke anvende WYPE på Windows smartphones og tablets.
 • Du skal være kunde hos os

  • Alle kan benytte tjenesten, men du skal være kunde hos os for at få den sœrlige pris, som er vist ovenfor.
 • Hvad sker der efter den gratis prøveperiode

  • Når den 30 dages prøveperiode er overstået, fortsætter WYPE til 79 kr./md. Ønsker du at framelde dig, skal du gøre det på Mit 3.
   Tilmelder du dig Wype senest 9. maj får du hele 3 måneder gratis. 
 • Virker WYPE i udlandet?

  • Du kan også bruge WYPE i udlandet. Du kan enten læse tidligere læste magasiner, eller downloade nye, hvis du er logget på WIFI.
 • Hvor meget data bruger jeg på at læse et magasin?

  • Det varierer fra magasin til magasin. Et BoBedre fylder typisk 120 MB. Så hvis du skal til udlandet, kan det være en god idé at hente magasinerne ned, inden du tager afsted.
 • Hvor mange kan være på ad gangen?

  • Der kan være op til fem brugere logget på ad gangen.
 • Er dataforbruget inkl. i abonnementet?

  • Dataforbruget er ikke en del af WYPE-abonnementet, som du køber. Forbruget takseres som almindelig data. Men du kan læse dine magasiner offline på smartphones og tablets. Magasinerne downloades, så snart du klikker på dem.
 • Når du køber wype

  • Når du køber WYPE accepterer du samtidig WYPE's almindelige købs- og abonnementsbetingelser.
 • Tilvalg
 • Køb Wype

 

 • Adgang til 15 online magasiner
 • Læs hvor du vil, og når du vil
 • Magasiner til hele familien på op til 5 enheder

Du får lige nu 1 måned gratis, når du tilmelder dig Wype. Efter 1 måned koster det automatisk 79 kr./md. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Køb via Mit 3

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg