Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

 

 

AbonnementstjekVi sikrer, at dit abonnement passer til dit behov.

Automatisk tjek

Du får automatisk en anbefaling på mail, om det kan betale sig at ændre (op eller nedjustere) dit abonnement.

Både mobil og bredbånd

Du skal have den optimale løsning på alle platforme. Derfor gælder abonnementstjek både dine mobil- og bredbåndsabonnementer.

Helt gratis

Abonnementstjek koster dig selvfølgelig intet. Og det er helt gratis at op- og nedjustere dit abonnement, hvis der er behov for det.

Vi sørger for, at du har det billigste abonnement, som 3 tilbyder kunder med dit behov.

Hvorfor betale for et dyrt abonnement, hvis du kan nøjes med et billigere?

Efter tre måneder får du automatisk en anbefaling på, om du har det for dig og dit behov billigste abonnement, eller om det kan betale sig at skifte til et andet af vores abonnementer med f.eks. færre GB til en laver pris.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret!

Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at 3 må kontakte mig på e-mail, telefon, sms/mms og sociale medier for at blive holdt opdateret med nyheder, tilbud på produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre mit abonnement, hardware og tilhørende teleydelse samt tilbehør, som 3 tilbyder. Derudover giver jeg med mit samtykke lov til, at 3 må behandle mine forbrugs-, lokaliserings- og trafikdata til at give mig tilbud baseret på mit forbrug. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

Vi kommer rundt om hele dit forbrug

Du får hele dit forbrug inkl. i dit abonnementstjek, så du let kan se, om det kan give mening at skifte til et abonnement med 3LikeHome, om du har for meget data i dit abonnement, eller om du kan få en billigere løsning ved at samle dine abonnementer gennem 3Deling.

Abonnementstjekket indeholder derfor: Abonnementspris, opkald i Danmark, SMS/MMS i Danmark, dataforbrug i Danmark og forbrug i udlandet.

 

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

3LikeHome

Brug mobilen i 66 lande
uden det koster ekstra!

Fra kun 140 kr./md.

se abonnementer

Mindstepris: 140 kr.
Inkl. bl.a. Frankrig, Italien, Grækenland & Tyskland.

100% gennemsigtighed

Du fortjener al den info, som du har brug for, for at finde det perfekte abonnement til dit behov. Derfor får du løbende i selvbetjeningen "Mit 3" et overblik over dit forbrug, og desuden giver vi dig mulighed med abonnementstjekket for at få en konkret anbefaling.

Og kommer der nye abonnementer, som du kan vælge imellem, vil de automatisk blive tilføjet abonnementstjekket.

Det betyder, at du får besked via anbefalingen, om der er kommet nye muligheder, der passer bedre til dit behov.

Personlig anbefaling

Den anbefaling, som du modtager efter 3 måneder, er dit helt personlige abonnementstjek. Du får et enkelt overblik og vores anbefaling.

Alle har udsving i deres gennemsnitlige forbrug - og det skal du selvfølgelig ikke gå og bekymre dig over. Derfor er der taget højde for en buffer i abonnementstjekket.

Vil du se dit forbrug?

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du vælger at skifte abonnement.

Du kan holde øje med dit forbrug og ændre abonnement på "Mit 3", så du altid er opdateret. Har du været kunde i over 3 måneder, kan du fra forsiden af "Mit 3" finde dit seneste abonnementstjek.

LOG PÅ MIT 3

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg