Fortrydelsesret

Køb i 3Butik

Hvis du fortryder et køb af et abonnement uden hardware foretaget i en 3Butik, skal du kontakte 3 senest 14 dage efter aftalens indgåelse.

Abonnementet må ikke været taget i brug. Det betyder, at du ikke må sætte SIM-kortet ind i din telefon/tablet/router eller på anden måde aktivere dit SIM-kort.

Ved køb af hardware har du 14 dages fortrydelsesret fra købsdagen.

Din fortrydelsesret bortfalder, hvis du ikke kontakter 3, inden fristen på 14 dage er udløbet.

Du kan fortryde dit køb i en 3Butik.

Køb via kundeservice eller på www.3.dk

Ved køb af abonnement uden hardware via 3’s kundeservice eller på www.3.dk, har du 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse.

Ved køb af hardware har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Du kan fortryde dit køb ved at kontakte kundeservice telefonisk eller pr. e-mail.

Når du har kontaktet kundeservice, skal du sende varen retur til:

HI3G Denmark ApS – Postboks 200, 0914, Københavns Pakkecenter, Danmark.

Ved returnering skal du selv betale fragten.

Bemærk: Varer der købes igennem kundeservice eller www.3.dk kan ikke returneres i en 3Butik, og skal altid sendes til ovenstående adresse.

Din fortrydelsesret bortfalder, hvis du ikke kontakter 3 inden fristen på 14 dage er udløbet.

Hvad skal jeg sende retur / returnere i 3Butik?

Du skal returnere al indhold, du har fået inkl. den originale salgsæske. Hvis der mangler indhold ved returneringen, har 3 ret til at opkræve betaling for det manglende indhold. Ved køb i 3Butik skal varen returneres i ubrudt emballage.

Hvis der konstateres en værdiforringelse på en vare, forbeholder vi os retten til at kræve betaling svarende til værdiforringelsen.

Ved returnering af en iPhone/iPad, skal du huske at slå ”Find min iPhone” fra. Det kan du gøre via indstillinger/iCloud/Find min iPhone inden returnering. Gør du ikke dette, er produktet værdiløst for 3, og du vil blive opkrævet betaling for produktets fulde pris.

BLACK WEEKEND OG JUL

Produkter købt d. 23/11-2018 til og med d. 26/12-2018, kan byttes frem til d. 13/1-2019.

Disse oplysninger erstatter ikke vores Salgs- og leveringsbetingelser eller vores Abonnementsvilkår, som du kan læse her