SIDSTE DAG MED GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT PÅ 3.DK & I 3BUTIKKERNE SIDSTE DAG MED GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT
gratis
oprettelse
-
sidste dag!

3LikeHome - Awesome!

Tal og surf løs i 52 lande
uden det koster ekstra

NYHED! NU INKL. KINA, SRI LANKA OG INDONESIEN Fra 23/1

Surf og ring i udlandet uden det koster ekstra

Gælder i 52 lande bla. hele EU, USA og store dele af Asien

Med 3LikeHome kan du bruge din mobil og tablet i hele EU, USA og store dele af Asien samt flere andre lande verden over på samme vilkår som i Danmark.

Du får 3LikeHome med i de fleste abonnementer

3LikeHome er inkluderet i vores Fri Tale mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Så du skal bare finde den løsning, der passer dig bedst.

Ring, surf og sms til samme pris som i DK

Surf løs med den data, du har i dit abonnement - dog højest 10 GB. Og ring og send beskeder til alle danske og lokale numre til samme pris som hjemme. 

Se hvor meget du kan spare på data med 3LikeHome

Beregn besparelse

Spar

Besparelsen i beregneren er baseret på et gennemsnitligt dataforbrug for vores kunder, hvor ’lidt’, ’mellem’ og ’meget’ data svarer til et forbrug på 50, 100 og 200 MB pr. dag. Besparelsen skal kun ses som et fingerpeg om, hvor meget man kan spare. Den faktiske besparelse, man kan opnå med 3LikeHome, afhænger selvfølgelig af, hvor meget data, hver enkelt person bruger i de pågældende 3LikeHome-lande.

Sådan får du 3LikeHome

Du får 3LikeHome med i alle vores Fri Tale abonnementer. Så kan du tage på ferie uden at bekymre dig om telefonregninger, der løber løbsk. 

Mobilabonnementer

 

Se alle mobilabonnementer

Bredbåndsabonnementer

 

Se bredbåndsabonnementer

Køb et abonnement med 3LikeHome

MOBILABONNEMENTER

 

se mobilabonnementer 

BREDBÅNDSABONNEMENTER

 

Se bredbåndsabonnementer

3LikeHome
gælder i følgende 52 lande

 

Amerikanske Jomfruøer
Australien 
Belgien
Bulgarien
Canada 
          Cypern (den græske del)
England
Estland
Finland
Frankrig
Fransk Guyana
Færøerne - nyhed
Gibraltar
Grækenland
Guadeloupe
Holland
Hongkong
Indonesien

Irland
Island
Italien
Kina
Kroatien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Macao 
Malta
Martinique
New Zealand
Nordirland
Norge
Polen
Portugal

Puerto Rico
Rumænien
San Marino
Schweiz
Singapore
Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sri Lanka
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
USA
Wales
Østrig

Brug mobilen i Sverige
- uden bekymringer

Uanset hvilket mobilabonnement, du har, så kan du bruge mobilen i Sverige, som du gør herhjemme - og endda uden det koster ekstra. Det betyder, at du både kan ringe, surfe på nettet og sende beskeder til venner og familie i Danmark på samme vilkår, som du normalt har hjemme.

Se abonnementer

"Fantastisk kundeservice, hurtig hjælp, altid klar med et godt tilbud, behjælpelige og så har de bare signal alle de steder, jeg har brug for det. Deres nye funktion med at man kan bruge tale og data i en del andre lande er super nice."

Betina Mariboe

Værd at vide om 3LikeHome

Hvad inkluderer 3LikeHome
Med 3LikeHome kan du ringe, bruge data og sende sms og mms til andre danske numre samt numre i det 3LikeHome-land, som du befinder dig i. Det er også gratis at modtage opkald, når du er i et 3LikeHome-land, og du kan desuden modtage beskeder på din telefonsvarer eller ringe op for at aflytte den, uden det koster ekstra. Hvis du ringer, sms’er eller mms’er til udenlandske numre i øvrige lande, betaler du almindelig udenlandstakst. Opkald til servicenumre i det pågældende land er ikke inkluderet i 3LikeHome.

Hvor gælder 3LikeHome
3LikeHome gælder i de Amerikanske Jomfruøer (Dansk Vestindien), Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Guadeloupe, Grækenland, Holland, Hongkong, Indonesien, Irland, Island, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Martinique, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri LAnka, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig. 

NB: Befinder du dig i et 3LikeHome-land, der ligger nærheden af et andet land, som ikke er en del af 3LikeHome, kan din telefon automatisk slå over på dette lands netværk. Det vil betyde, at du betaler normal udlandstakst. Så vær altid opmærksom på hvilket lands netværk, du er på, hvis din destination ligger tæt på lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome.

Forbrug af data, tale og beskeder ombord på skibe og fly
Alle kunder har som udgangspunkt spærret for forbrug af data, tale og beskeder ombord på skibe og fly, der tilbyder forbindelse via satellit-forbindelse i stedet normale landbaseret master. Satellit-netværket har meget højere priser og indgår ikke i 3LikeHome. Ønsker du alligevel at tillade forbrug via Skibe og Fly, kan du give adgang via Mit3 Selvbetjening, Mit 3 App'en eller Kundeservice. Gå til Selvbetjening

Særlige forhold på Cypern
Vær særlig opmærksom, hvis du rejser til Cypern, for øen Cypern er delt i to dele. Landet Cypern er dækket af cypriotisk net og her gælder 3LikeHome, denne del kaldes ’den græske del’ af Cypern. På den nordlige del af øen Cypern (som kaldes ’den tyrkiske del’) er der kun tyrkisk net, og Tyrkiet er ikke med i 3LikeHome, så her skal du betale normal udlandstakst. Du kan altså risikere at være på et tyrkisk net og ikke et cypriotisk net på store dele af øen Cypern. Hold dig derfor altid orienteret om, hvilket net du er tilkoblet. Se netværk her.

Kun til personligt brug
3LikeHome er kun til personligt brug. Er der mere end én bruger af data pr. SIM-kort samtidigt, forbeholder 3 sig retten til at spærre for roaming i udlandet.

Loft på forbrug i udlandet
Der er et loft på forbrug i 3LikeHome-lande på 10 GB pr. regningsperiode. Har du et abonnement, der indeholder mindre end 10 GB, vil du kunne bruge det antal GB, som er inkluderet i din aftale.

Overskrider du 10 GB, vil hastigheden blive reduceret væsentligt i resten af regningsperioden ved forbrug i 3LikeHome-landene.

Begrænsningen gælder ikke i Danmark og Sverige - her kan du bruge så meget data, der er inkluderet i dit abonnement.

Hvis der i en periode på mere end 30 sammenhængende dage primært er forbrug på abonnementet i 3LikeHome-lande, vil der blive spærret for roaming i 3LikeHome-lande.

Hvem får 3LikeHome?
Du får 3LikeHome med alle fri tale-mobilabonnementerne og alle de bredbåndsabonnementer, du kan købe på 3.dk

Ønsker du at skifte fra et ældre abonnement til et med 3LikeHome, kan du gøre det med Selvbetjening eller med Mit 3-app’en.

Brug for mere data?
Hvis du har brug for mere data end det der er inkluderet i dit abonnement, kan du købe ekstra data, dog vil loftet på 10GB om måneden i udlandet stadig gælde.

Gælder alle netværk
Du kan bruge din mobil eller tablet på alle de netværk i 3LikeHome-landene, som 3 har en samarbejdsaftale med, så du skal ikke være bange for at betale mere, hvis du bruger et andet netværk end 3's.

Du kan højst risikere, at det går langsommere på et andet netværk end 3's i det pågældende land. Forvent ikke hastigheder på over ca. 0,5 Mbit/s i de mobilnet, som ikke er ejet af 3-koncernen.

Du kan se en liste over de netværk, som 3 har en samarbejdsaftale med (PDF).

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg