3LikeHome dækker

98,5%

af danskernes rejser

3likehome

BRUG MOBILEN I 59 LANDE
- UDEN DET KOSTER EKSTRA

3LIKEHOME DÆKKER 98,5% AF DANSKERNES REJSER!
3LIKEHOME FEDT TIL FERIEN
- Ring, surf og sms til samme pris som i DK - Gælder i 59 lande, som svarer til 98,5% af danskernes rejser* - Bl.a. EU, USA og store dele af Asien og Latinamerika - Inkl 3Deling
Fra 130 kr./md.

Se hvor meget du kan spare på data med 3LikeHome

Beregn besparelse

Spar

Besparelsen i beregneren er baseret på et gennemsnitligt dataforbrug for vores kunder, hvor ’lidt’, ’mellem’ og ’meget’ data svarer til et forbrug på 50, 100 og 200 MB pr. dag. Besparelsen skal kun ses som et fingerpeg om, hvor meget man kan spare. Den faktiske besparelse, man kan opnå med 3LikeHome, afhænger selvfølgelig af, hvor meget data, hver enkelt person bruger i de pågældende 3LikeHome-lande.

3LikeHome på verdenskortet

HER KAN DU BRUGE 3LIKEHOME

Amerikanske Jomfruøer
Argentina
Australien
Azorerne
Belgien
Brasilien
Bulgarien
Canada
Chile
Cypern
England
Estland
Finland
Frankrig
Fransk Guyana

Færøerne
Gibraltar
Grækenland
Guadeloupe
Holland
Hongkong
Indonesien
Irland
Island
Isle of Man
Italien
Kanariske øer
Kina
Kroatien
Letland
Liechtenstein

Litauen
Luxembourg
Macao 
Malta
Martinique
Mexico
New Zealand
Nordirland
Norge
Polen
Portugal
Puerto Rico
Rumænien
Rusland
San Marino
Schweiz

Singapore
Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sri Lanka
Sverige
Thailand
Tjekkiet
Tyrkiet - nyhed
Tyskland
Ungarn
USA
Wales
Østrig

BEDSTE ABONNEMENT TIL FERIEN

"Teleselskabet 3 vinder prisen for bedste udlandstelefoni, da de med 59 lande, er det teleselskab, der tilbyder udlandstelefoni til flest lande. Foruden alle EU lande tilbyder de også gratis telefoni i blandt andet USA, Kina og Indonesien."

Samlino.dk

Læs mere på Samlino

 

Sådan får du 3LikeHome

Du får 3LikeHome med i alle vores Fri Tale abonnementer. Så kan du tage på ferie uden at bekymre dig om telefonregninger, der løber løbsk. 

 

Sådan får du 3LikeHome

Du får 3LikeHome med i alle vores Fri Tale abonnementer. Så kan du tage på ferie uden at bekymre dig om telefonregninger, der løber løbsk. 

Surf og ring i udlandet - uden det koster ekstra

BRUG MOBILEN I 59 LANDE BLA. HELE EU, USA OG STORE DELE AF ASIEN

Med 3LikeHome kan du bruge din mobil og tablet i hele EU, USA og store dele af Asien og Latinamerika samt flere andre lande verden over på samme vilkår som i Danmark.

FÅ 3LIKEHOME MED VORES FRI TALE ABONNEMENTER

3LikeHome er inkluderet i vores Fri Tale mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Så du skal bare finde den løsning, der passer dig bedst.

RING, SURF OG SMS TIL SAMME PRIS SOM I DK

I et 3LikeHome-land kan du surfe løs med den data, du har i dit abonnement, dog højest 20 GB. Du kan ringe og sende beskeder til alle danske og lokale numre til samme pris som i DK. 

"Fantastisk kundeservice, hurtig hjælp, altid klar med et godt tilbud, behjælpelige og så har de bare signal alle de steder, jeg har brug for det. Deres nye funktion med at man kan bruge tale og data i en del andre lande er super nice."

Betina Mariboe

Brug mobilen i Sverige - uden bekymringer

Med 3LikeHome kan du også bruge mobilen i Sverige, som du gør herhjemme - og endda uden det koster ekstra. Det betyder, at du både kan ringe, surfe på nettet og sende beskeder til venner og familie i Danmark på samme vilkår, som du normalt har hjemme.

se abonnementer

 

Værd at vide om 3LikeHome

Hvad inkluderer 3LikeHome
Opkald, SMS’er og MMS’er imellem EU-lande er gratis med i 3LikeHome – med undtagelse af opkald, SMS'er og MMS'er fra Danmark til et andet EU-land. Dermed kan man ringe hjem til Danmark, lokalt i det pågældende 3LikeHome-land og fra ét EU-land til et andet EU-land. Opkald til servicenumre i de pågældende land er ikke inkluderet i 3LikeHome.

Det er også gratis at modtage opkald, når du er i et 3LikeHome-land, og du kan desuden modtage beskeder på din telefonsvarer eller ringe op for at aflytte den - uden det koster ekstra.

Hvis du ringer, sms’er eller mms’er til udenlandske numre fra Danmark, betaler du almindelig udenlandstakst.

Hvor gælder 3LikeHome
3LikeHome gælder i de Amerikanske Jomfruøer (Dansk Vestindien), Argentina, Australien, Azorerne, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Guernsey, Holland, Hongkong, Indonesien, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kanariske øer, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Mexico, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Réunion, Rumænien, Saint Barthélemy, Saint Martin (den franske del), San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales, Østrig og Åland. 

NB: Befinder du dig i et 3LikeHome-land, der ligger nærheden af et andet land, som ikke er en del af 3LikeHome, kan din telefon automatisk slå over på dette lands netværk. Det vil betyde, at du betaler normal udlandstakst. Så vær altid opmærksom på hvilket lands netværk, du er på, hvis din destination ligger tæt på lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome.

Forbrug af data, tale og beskeder ombord på skibe og fly
Alle kunder har som udgangspunkt spærret for forbrug af data, tale og beskeder ombord på skibe og fly, der tilbyder forbindelse via satellit-forbindelse i stedet normale landbaseret master. Satellit-netværket har meget højere priser og indgår ikke i 3LikeHome. Ønsker du alligevel at tillade forbrug via Skibe og Fly, kan du give adgang via Mit3 Selvbetjening, Mit 3 App'en eller Kundeservice. Gå til Selvbetjening

 

Skal du til Monaco eller Andorra?
Vær særligt opmærksom, hvis du rejser til Monaco eller til Andorra. De to lande er ikke en del af EU og er heller ikke dækket af 3LikeHome, så her skal du betale normal udlandstakst. Hold dig derfor altid orienteret om, hvilket net du er tilkoblet, hvis du er i (eller i nærheden af) et af de to lande. Se netværk her

Kun til personligt brug
3LikeHome er kun til personligt brug. Er der mere end én bruger af data pr. SIM-kort samtidigt, forbeholder 3 sig retten til at spærre for roaming i udlandet.

Loft på forbrug i udlandet
Der er et loft på forbrug i 3LikeHome-lande på 20 GB pr. regningsperiode. Har du et abonnement, der indeholder mindre end 20 GB, vil du kunne bruge det antal GB, som er inkluderet i din aftale.

Har du brug for mere data ud over forbrugsloftet, kan du købe ekstra data. Se priser og indhold her:

Ekstra data

Begrænsningen gælder ikke i Danmark og Sverige - her kan du bruge så meget data, der er inkluderet i dit abonnement.

Hvis der i en periode på mere end 30 sammenhængende dage primært er forbrug på abonnementet i 3LikeHome-lande uden for EU, vil der blive spærret for roaming i 3LikeHome-lande uden for EU.

EU kommissionen har defineret en 50% regel.
Det betyder, at hvis du i en 4 måneders periode befinder dig mere end 50% af tiden i EU og har et forbrug i EU på mere end 50% af dit samlede forbrug, forbeholder vi os retten til at opkræve et EU-tillæg. Se taksterne i vores vilkår her.

Hvem får 3LikeHome?
Du får 3LikeHome med alle fri tale-mobilabonnementerne og alle de bredbåndsabonnementer, du kan købe på 3.dk

Ønsker du at skifte fra et ældre abonnement til et med 3LikeHome, kan du gøre det med Selvbetjening eller med Mit 3-app’en.

Brug for mere data?
Hvis du har brug for mere data end det der er inkluderet i dit abonnement, kan du købe ekstra data, dog vil loftet på 20 GB om måneden i udlandet stadig gælde.

Gælder alle netværk
Du kan bruge din mobil eller tablet på alle de netværk i 3LikeHome-landene, som 3 har en samarbejdsaftale med, så du skal ikke være bange for at betale mere, hvis du bruger et andet netværk end 3's.

Bemærk, at netværk i udlandet kan være langsommere, end du er vant til i Danmark.

Du kan se en liste over de netværk, som 3 har en samarbejdsaftale med (PDF).

 


* 98,5% beregningen er lavet ud fra vores kunders antal af rejsedage til 3LikeHome-lande sammenlignet med danskernes samlede antal rejsedage til hele verden. En rejsedag tælles så snart en kunde har registreret sig på et udenlandsk tele-netværk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg