Få alt det bedste fra Apple hos 3

Produktbillede af Apple univers "iPad, Airpods, to styk iPhone & et Apple Watch"

Køb den nye iPhone 15 Pro og Pro Max nu.

Køb den nye iPhone 15 og 15 Plus nu.

De nye Apple Watches er landet.

Tag eventyret til helt nye højder.

  iPhone

  iPhone 15, 1 i grå og 1 i lyserød - linet op skråt "bagkamera-front-bagkamera-front"

  AirPods

  Produktbillede Airpods "venstre & højre"

  Apple Watch

  3 Apple Watch S9 Ultra 2 SE "Lyserød, Mørkeblå/grå & Lys beige

  Køb nyt device med god samvittighed

  Aflevér dit gamle device, når du køber et nyt og spar penge. Køber du et nyt device i dag, har du 14 dage, fra du modtager det, til at aflevere dit gamle og få tilskud til det nye.

  Prøv Apple One gratis i 3 måneder.

  Nyd Apple TV+ med i dit abonnement.

  Apple TV+ giver dig prisvindende Apple Original serier og film. Fra gribende dramaer til stjernespækkede komedier, banebrydende dokumentarer til børnenes favoritter. Det hele med nye premierer hver måned.

  Apple tv+ telefon - underholdning af film og serier

  Alt det bedste samlet i ét abonnement.

  Apple One samler Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade og iCloud+ i en smart løsning. Og med Apple One Family kan hele familien få personlige brugere. Med Apple One har det aldrig være nemmere at få mere. For mindre.

  Alt det bedste fra Apple samlet i et abonnement hos 3 vist med fem mobiler der indeholder" Spil, Musik, Apple one, Film & Apps"

  MagSafe opladere

  Med MagSafe opladeren har det aldrig været nemmere at oplade trådløst. Så slipper du for kabler og stik, og kan bare placere din iPhone eller AirPods direkte på opladeren.

  MagSafe opladeren er kompatibel med Qi-opladning, så trådløs opladning er mulig for iPhone 8 eller nyere og AirPods-modeller med trådløst opladningsetui.

  Produktbillede Magsafe cases "Sort med brun kort holder, Blå med magnet & bordeaux lilla cover"

  AirTag

  Med et AirTag kan du altid spore dine ejendele. Så behøver du aldrig stresse over, at du ikke kan finde dine ting inden, at du skal ud af døren.

  Telefon med navigation fremme på skærmen og et airtag med rem i farven brun

  Apple TV

  Apple TV giver dig adgang til vanvittigt god lyd fra Dolby Atmos, knivskarp 4K HDR-kvalitet og en billedfrekvens, hvor alt bevæger sig let og livagtigt.

  Apple TV boks - sort boks - sølv fjernbetjening

  Opgraderer du fra en anden iPhone?

  Hvis du opgraderer din ældre iPhone til en nyere iPhone, kan du blot lægge din gamle iPhone ved siden af dine nye iPhone, så kan du med et par simple klik overføre al din data til din nye iPhone.

  Nemmere bliver det ikke!

  Mobiler icon - blå

  Ny iPhone?

  Hvis du skifter fra en Android-telefon til en iPhone, skal du til at bruge nyt system. Men heldigvis har Apple gjort det nemt med Flyt til iOS-appen, som nemt overfører dine billeder, kontakter og meget andet.

  Apple icon - iOS

  FAQ

  Du kan se en fuld oversigt over de aktuelle priser på iPhones hos 3 her.

  Apple har netop lanceret den nye iPhone 15-serie, som består af en iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Se hele serien her.

  Du kan se en fuld oversigt over de aktuelle priser på iPhones med abonnement hos 3 her.

  Hvis du leder efter en iPhone, der stadig kan det hele, men er i en mindre størrelse og til en god pris, skal du ikke kigge længere end til iPhone SE. Se vores udvalg af iPhone SE her.

  Vi har et stort udvalg af originale Apple covers. Her findes covers i både læder, silikone og med og uden flap. Vi har også covers med MagSafe opladning. Se vores store udvalg af covers her.

  MagSafe opladere kan bruges til iPhone 12 og nyere modeller.

  Den aktuelt største iPhone er iPhone 14 Pro Max på 160.7 x 77.6 x 7.85 mm, mens den aktuelt mindste iPhone hos 3 er iPhone 12 Mini på 131.5 x 64.2 x 7.4 mm.

  Med Apple TV kan du streame film og serier direkte på dit TV. Du kan også spille spil, lytte til musik eller hente apps ned fra AppStore. Du sætter blot Apple TV til HDMI-stikket i dit TV, og så har du adgang til alverdens underholdning. Du kan købe Apple TV hos 3 her.

  Hos 3 har vi flere forskellige generationer og størrelser af Apple Watches. Apple Watches SE er variationen til dem, der vil have de essentielle features til en god pris. Så vil du gerne kunne høre musik via dit ur, bruge motionsfunktionerne og holde øje med, hvor mange skridt du får gået, er det uret for dig. Vil du derimod have alt det og mere til, kan du med fordel vælge Apple Watch Series 8. Her får du også funktioner som EKG, måling af iltniveauet i blodet og besked om dramatiske ændringer i din hjerterytme. Se vores udvalg af Apple Watches.

  Med Apple Pay kan du nemt med din telefon helt uden brug af fysiske kort og kontanter. Det er både nemmere og mere sikkert at betale med Apple Pay, og så har du en let tilgængelig oversigt over dit forbrug lige i hånden.

  Apple Watch er vandtæt helt ned til 50 meters dybde. Så du kan roligt have dit Apple Watch på til at tracke din træning, når du svømmer eller tage en løbetur i regnen uden at bekymre dig.

  Med et Apple AirTag kan du altid holde styr på, hvor dine ting er. Med "Find My" appen søger din iPhone frem til, hvor dit AirTag befinder sig og dermed også den ting, den er knyttet til. Så behøver du ikke at bekymre dig om at miste dine ting.

  Fra iPhone 12-serien og frem er iPhone vandtæt i en dybde på ned til 6 meter i 30 minutter.