Aflevér din gamle mobil og få rabat på en ny.

Byt din gamle mobil og spar penge på en ny.

Nu kan du også bytte til nyt, når du handler i webshoppen. Nemmere bliver det ikke.

Sådan fungerer Byt til nyt.

Køb din nye mobil.

Find din nye mobil eller tablet. Du vælger, om du vil købe online med det samme eller i en af vores 3Butikker.

Tjek værdien af din gamle mobil.

Brug beregneren til at se, hvad din enhed er værd. Du kan godt bytte flere.

Se rabat

Returner den gamle.

Har du købt din nye mobil på webshoppen, får du tilsendt en returlabel. Den sætter du på den æske, du lige har fået og sender din gamle ind til os kvit og frit. Bare husk at gøre det inden for 14 dage.

Vi sletter alle data.

Vi garanterer, at dine billeder, beskeder, adgangskoder og andet privat ikke ender i andres hænder.

I 2023 byttede vores kunder 6.184 gamle mobiler til nyt.

Hvorfor bruge Byt til nyt?

I 2023 blev der indleveret 6.184 enheder. 6.038 blev genbrugt, svarende til 98% af alle indleverede enheder, og 2% blev brugt til genanvendelse. Det betyder, at størstedelen af de indleverede enheder fik nyt liv.

Ud af de 6.184 indleverede enheder blev 51% af dem fysisk repareret, 47% data repareret og 2% af dem havde dele, der blev genanvendt.

Alle indleverede enheder får slettet al personlig data før de bliver sendt videre til genbrug eller genanvendelse.

2 ud af 3 har en mobil liggende, de ikke bruger.

Bestil tid i butikken

Bestil tid i en butik, så står vi klar til at hjælpe dig med at bytte din gamle mobil, tablet eller smartwatch til en ny lækker model.

Udfyld formularen med dine informationer og vælg den ønskede dato og tidspunkt. Så vender butikken tilbage med en bekræftelse til dig og afstemmer, hvad du gerne vil have hjælp til i butikken.

Værd at vide om Byt til nyt

Du kan indlevere mobiler, tablets og smartwatches (smartwatches fra Apple og Samsung) ved brug af Byt til nyt i vores 3Butikker. Du kan indlevere mobiler og tablets ved brug af Byt til nyt på vores webshop.

Det kan du i alle vores 3Butikker og på webshoppen på 3.dk. Fik du ikke gjort brug af 'Byt til nyt', da du købte din nye enhed, har du 14 dage fra købsdatoen til at henvende dig i den nærmeste 3Butik.

Vi sørger for, at dine gamle enheder bliver renset og genbrugt, så de kan få nyt liv.

Du kan indlevere så mange gamle enheder, du har liggende. Bemærk, du kan indlevere mobiler og tablets ved brug af 'Byt til nyt' på vores webshop.

Det afhænger af hvilken model samt standen på den model, du indleverer. Du kan selv lave en vurdering her. Bemærk, værdien på 3.dk er vejledende.

Vi kommer ikke til at konkurrere med de priser, der annonceres på private salgssider. Vi sørger for, at du slipper for besværet med at sælge dine gamle enheder. Vi sørger ligeledes for at rense dine gamle enheder, så dine private data bliver fjernet.

Ja. For at benytte 'Byt til nyt' skal du som minimum købe ét stk. mobil, tablet eller smartwatch og samtidig have mindst ét abonnement. Det er ikke en forudsætning, at du binder dig.

Ja. Alle kunder kan anvende Byt til nyt, når de køber en ny mobil, tablet eller smartwatch og samtidig har mindst ét abonnement. Det er ikke en forudsætning, at du binder dig.

Værdien af din gamle enhed bliver udbetalt over 10, 20, 30 eller 40 måneder. Udbetalingsperioden følger afbetalingsperioden på købet af din nye enhed kontant bliver værdien udbetalt over 10 måneder.

Du kan kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at få din rabat udbetalt på din næstkommende regning.

Ja, det kan du sagtens.

Når du har indleveret en gammel enhed, kan dette ikke fortrydes.

Ja. Du kan gøre brug af den gældende returret. Enheder, du har indleveret, kan dog ikke fortrydes og returneres.