Læs om virksomheden 3 | Job & Karriere | Find butik

Hvor der er vilje
Er der vej

Job og karriere

Vores kultur er præget af en gejst og en vilje til at ville vokse og udfordre konkurrenterne, og det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personligheder.

I virkeligheden betyder det ikke så meget for os, hvor folk kommer fra, så længe de har den rette attitude.

Læs mere

Om virksomheden

Vi tilbyder mobil- og dataabonnementer via 3G, 4G, 4G+ og 5G mobilnetværk. Vores kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere.

Vi har kontor i det nye og flotte Bønecke Hus i det pulserende Carlsbergbyen. Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere og har 1,5 millioner kunder i Danmark.

Læs mere

Mød vores
medarbejdere.

Hør direkte fra vores medarbejdere hvordan det er at arbejde i 3.

Mød en medarbejder

Gå ikke glip af de gode nyheder fra 3

Om du er privat - eller erhvervskunde, journalist eller bare gerne vil have fingeren på pulsen, så følger her en række fede muligheder for at følge med i, hvad der rører sig hos 3.

Nyhedsbrev til privatkunder

Få et abonnementstjek løbende, så du kan se, om du det rigtige abonnement - og få gode nyheder, fede konkurrencer og skarpe tilbud lige i indbakken.

Tilmeld

Nyhedsbrev til erhvervskunder

Få nyheder, eksklusive tilbud, tips & tricks og invitationer til spændende arrangementer - direkte i din indbakke. What's not to like?

Tilmeld

Pressemeddelelser

Abonner på de seneste nyheder, årsregnskaber og pressemeddelelser fra 3 og modtag materialet direkte i indbakken, ligeså snart det er sendt til medierne.
Tilmeld

Følg os på LinkedIn

Få indblik i, hvordan 3 er som arbejdsplads, hvilke projekter vi har gang i, og hvad vi mener om de nyeste trends og tendenser.

Gå til Linkedin