Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Hvor der er vilje
Er der vej

Job og karriere

Vores kultur er præget af en gejst og en vilje til at ville vokse og udfordre konkurrenterne, og det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personligheder.

I virkeligheden betyder det ikke så meget for os, hvor folk kommer fra, så længe de har den rette attitude.

Læs mere

Om virksomheden

Vi tilbyder mobil- og dataabonnementer via 3G, 4G, 4G+ og 5G mobilnetværk. Vores kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere.

Vi har kontor i et renoveret pakhus i Scandiagade i Københavns sydvestkvarter. Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere og har knap 1,5 millioner kunder i Danmark.

Læs mere

Meditér dig til
mere ansvar

Læs hvordan Anika bruger sin
klangmeditation til at skabe en indre ro og et knivsparkt fokus i hverdagen hos 3 eller mød andre medarbejdere.

Mød en medarbejder

Gå ikke glip af de gode nyheder fra 3

Om du er privat - eller erhvervskunde, journalist eller bare gerne vil have fingeren på pulsen, så følger her en række fede muligheder for at følge med i, hvad der rører sig hos 3.

Nyhedsbrev til privatkunder

Få et abonnementstjek løbende, så du kan se, om du det rigtige abonnement - og få gode nyheder, fede konkurrencer og skarpe tilbud lige i indbakken.

Tilmeld

Nyhedsbrev til erhvervskunder

Få nyheder, eksklusive tilbud, tips & tricks og invitationer til spændende arrangementer - direkte i din indbakke. What's not to like?

Tilmeld

Pressemeddelelser


Abonner på de seneste nyheder, årsregnskaber og pressemeddelelser fra 3 og modtag materialet direkte i indbakken, ligeså snart det er sendt til medierne.

Tilmeld

Følg os på LinkedIn

Få indblik i, hvordan 3 er som arbejdsplads, hvilke projekter vi har gang i, og hvad vi mener om de nyeste trends og tendenser.

Gå til Linkedin

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg