Mobilt internet

Lynhurtigt internet på din tablet og laptop.

Få lynhurtigt internet over alt med bare et SIM-kort. Sæt SIM-kort i din tablet eller laptop og oplev ultimativ frihed til at være online - lige hvor du ønsker. Oplagt til ferien eller børnene på bagsædet af bilen.

Mobilt internet

20 GB

100

pr. md.

3LikeHome: 20 GB i EU og UK. 20 GB uden for EU og UK.

Mobilt internet

50 GB

160

pr. md.

3LikeHome: 50 GB i EU og UK. 25 GB uden for EU og UK.

Mobilt internet

200 GB

210

pr. md.

3LikeHome: 200 GB i EU og UK. 25 GB uden for EU og UK.

Mobilt internet

10 GB

60

pr. md.

Kan bruges i Danmark.

Maks. 25 GB data i 3LikeHome-lande pr. regningsperiode. Når du befinder dig i 3LikeHome-lande udenfor EU, kan du sende sms/mms og ringe til danske/lokale numre i landet samt modtage opkald og bruge inkluderet data i maks. 30 sammenhængende dage. 30 dages opsigelse ved køb af abonnement uden udstyr og 6 mdr. binding ved køb af udstyr. 4G og 5G forudsætter, at dit udstyr understøtter det.

Fordele med Mobilt internet.

3LikeHome

3Family

Gratis oprettelse

Lynhurtigt 5G-internet

Lynhurtigt internet overalt.

På bagsædet af bilen, i sommerhuset eller ude i den store verden. Mobilt internet fra 3 giver dig den ultimative frihed til at være online - uanset hvor du er.

Du får lynhurtigt internet med et simpelt SIM-kort lige til at putte i din tablet eller laptop.

Så er du altid online. Til børnene på bagsædet, hygge i sommerhuset eller mens du udforsker Barcelonas smukke gader.

Brug for mere data?

Har du, din familie eller venner brug for mere. Slip for frustrationerne med langsomt internet, hvis der skal være fart på i længere tid. 3Internet giver dig fuld smæk på din internetforbindelse med 5G.

Lynhurtig 5G

Bestil i dag. Online i morgen.

Ubegrænset data

Værd at vide

Mobilt bredbånd er internet, du kan tage med dig overalt via en USB-stick, router eller et SIM-kort. Mobilt bredbånd fanger det trådløs signal i luften, ligesom din mobiltelefon, så du kun kan komme på internettet – du kan altså ikke ringe op.

Det er meget individuelt, hvor meget data man har brug for. Det kommer meget an på, om du streamer film, ser tv eller bare sms’er eller mailer på dine devices - og hvor mange I er om at dele dataen. Du kan altid ændre dit abonnement på Mit 3 Selvbetjeningen, hvis du har brug for mere eller mindre data i dit abonnement.

Dækning er en relevant faktor for, om du bliver tilfreds med dit bredbåndsabonnement. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, hvordan vi dækker der, hvor du bor.

Tjek din dækning.

Almindelig bredbånd får du via et stik i væggen. Du forbinder dit modem og din router fysisk til hinanden med kabler fra stikket. Hvor mobilt bredbånd fanger det trådløse signal i luften, ligesom din mobiltelefon, så du kan komme på internettet.

Mobilt bredbånd kan du tage med dig overalt, mens almindeligt bredbånd er begrænset af længde på kablet.

Så er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål.