Om 3Afbetaling

Med 3Afbetaling kan du købe en mobil, en tablet eller bredbåndsudstyr på afbetaling. Du har mulighed for at oprette en 3Afbetaling via kundeservice, i en 3Butik og via webshoppen. Med 3Afbetaling betaler du et månedligt afdrag, som matcher det fulde beløb for din afbetalingsaftale. Selve 3Afbetalingen indeholder ingen gebyrer eller kreditomkostninger.

ÅOP er således 0 % og kreditomkostninger er 0 kr.

Bemærk, du vil altid skulle betale oprettelse af et abonnement og der er altid max 6 måneders binding på det valgte abonnement.

Du kan oprette lige så mange 3Afbetalinger, som du er kreditgodkendt til. Denne godkendelse sker i forbindelse med købet af mobil, tablet eller bredbåndsudstyr.