Om 3Afbetaling

Med 3Afbetaling, kan du købe en mobil, en tablet eller bredbåndsudstyr på afbetaling. Du har mulighed for at oprette en 3Afbetaling ved køb i en butik og ved køb på webshoppen. Med 3Afbetaling betaler du en del af beløbet ved købet og derefter et månedligt afdrag, som matcher din afbetaling. Selve 3Afbetalingen indeholder altså ingen gebyrer eller kreditomkostninger.

ÅOP er således 0 % og kreditomkostninger er 0 kr.

Hvilket udstyr, hvilket abonnement og perioden du vil afbetale over, er helt op til dig at vælge.

Bemærk, du vil altid skulle betale for oprettelse af et abonnement, og der altid er maks 6 måneders binding på det valgte abonnement.

Du kan oprette lige så mange 3Afbetalinger, som du er kreditgodkendt til. Denne godkendelse sker i forbindelse med salget af mobil, tablet eller bredbåndsudstyr.