Om 3Afbetaling

Med 3Afbetaling, kan du købe en mobil, en tablet eller bredbåndsudstyr på afbetaling. Du har mulighed for at oprette en 3Afbetaling ved køb i en butik og ved køb på webshoppen. Med 3Afbetaling betaler du en del af beløbet ved købet og derefter et månedligt afdrag, som matcher din afbetaling. Selve 3Afbetalingen indeholder altså ingen gebyrer eller kreditomkostninger.

ÅOP er således 0 % og kreditomkostninger er 0 kr.

Hvilket udstyr, hvilket abonnement og perioden du vil afbetale over, er helt op til dig at vælge.

Bemærk, du vil altid skulle betale for oprettelse af et abonnement, og der altid er maks 6 måneders binding på det valgte abonnement.

Du kan oprette lige så mange 3Afbetalinger, som du er kreditgodkendt til. Denne godkendelse sker i forbindelse med salget af mobil, tablet eller bredbåndsudstyr.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg