PRØV
2 MÅNEDER
GRATIS

HEREFTER
79 KR./MD.

Deezer Premium
Stream hvilken
som helst sang,
hvor du vil når du vil.

Der er ingen binding, bare fed musik.

PRØV 2 MÅNEDER GRATIS
DEEZER Musikstreaming De første 2 måneder gratis Spar 20 kr. ift. Deezers normalpris.
- Lyt til over 56 millioner musiknumre - Vælg hvad du vil lytte til. Reklamefri - Download og lyt offline - Lyt på tværs af enheder - Skræddersyede features
79 kr./md.

Prøv Deezer gratis i 2 måneder

Med Deezer lytter du til musik uden begrænsninger, hvor og når du vil. Udforsk over 56 millioner musiknumre på din computer, tablet eller mobil. Lyt reklamefrit, spring over så meget du vil og skab din egen samling. Efter de 2 gratis måneder koster det 79 kr./md. Der er selvfølgelig ingen binding,så du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Download og lyt offline.

Vil du spare data? Har du ikke noget WiFi? Intet problem. Hent din yndlingsmusik og lyt når som helst, hvor som helst.

Køb Deezer

 

Sig goddag til Flow,
din musik-matchmaker.

Flow giver dig de mest personlige anbefalinger, så dit liv får det soundtrack det fortjener.

Du kan være sikker på at få al den musik, du elsker, når Flow har ansvaret. Det kender dit bibliotek og vælger de sange, du gerne vil høre. Fortæl Flow, hvad du kan lide og ikke lide, så vil Flow magisk sørge for at tilpasse dit Flow.

Deezer til enhver lejlighed

Med Deezer finder du playlister til en hver lejlighed - også til løbeturen. Så der er ingen undskyldning for ikke at snørre skoene og komme ud og få lidt kilometer i benene. 

  • Deezer

   79 kr./md. |Køb

Nu er det slut med  at synge mumletekst eller forkerte ord til dine yndligssange. Med Deezer kan du nemlig se alle sangteksterne , så du slipper for at syng 'sweet dreams are made of cheese' igen.

  • Deezer

   79 kr./md. |Køb

Jo mere du lytter til Deezer, jo mere lærer tjenesten dig at kende og kommer med personlige anbefalinger. Så du kan få den nyeste musik, sport eller podcasts leveret lige til mobilen.

  • Deezer

   79 kr./md. |Køb

Med Deezer kan I have festen kørende hele natten. Her finder du sange til enhver stemning - om den står på preparty inden koncerten, technofest eller lounge musik, så finder du det med Deezer.  

  • Deezer

   79 kr./md. |Køb

Deezer er ideel til hygge med vennerne og middagsselskaber. Her finder du nemlig playlister til en hver lejlighed, derfor passer musikken sig selv, så du bare skal koncentrere dig om selskabet.    

  • Deezer

   79 kr./md. |Køb

 

Opdag nyt.

Identificer sange der spilles onkring dig med SongCatcher. Gem dine fund i dine favoritter eller tilføj dem til dine playlister.

køb Deezer

Syng de rigtige ord,
hver gang.

Det er bare lettere at synge med, når man kan teksten. Og det kan du nemt lære med Deezer. Bare tryk på ikonet med mikrofonen på, hold beatet, og del de vers du elsker.

Sådan får du Deezer

LOG IND PÅ SELVBETJENINGEN

Er du ikke kunde hos os, kan du tilvælge Deezer, når du køber et abonnement her på 3.dk

Gå til selvbetjeningen

SKRIV DIN MAIL

Tryk på 'Vælg' og skriv den e-mail, du fremover vil bruge til at logge ind på Deezer med.

DU FÅR EN MAIL MED LOGIN

Du modtager en velkomstmail og en mail med dine login oplysninger og link til Deezer. Tryk på linket, og så er du i gang.

Nyd musikken fuldt ud
- som var du med i studiet!

Beoplay H9i

Oplev lyden som var den tiltænkt af din kunstneren og opdag nye toner og nuancer i dine yndlingsnumre med et af de mest luksuriøse og trådløse hovedtelefoner fra Beoplay.

Se Beoplay H9i

 • Tilvalg
 • Køb Deezer

 

 • Over 40 millioner musiknumre
 • Dit Flow er din musik
 • Spar 20 kr./md. i forhold til Deezers pris

 

Prøv de første  første 2 måneder gratis

Efter den gratis måned koster det 79 kr./md. Der er selvfølgelig ingen binding, så du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Køb Deezer via Mit 3

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg