Hvad er Saxo Premium?

Saxo Premium er Danmarks første kombinerede tjeneste, som både tilbyder fri adgang til mere end 50.000 e- og lydbøger fra app og samtidig store rabatter på køb og forsendelse af fysiske bøger. Du får altså det absolut bedste fra begge verdener.

Ved køb af Saxo Premium igennem 3, koster det 79,- om måneden (99,- normal pris)

Du får de første 30 dage gratis, ved køb igennem 3.

Står du og skal bruge en rejsebog, en god krimi eller skal du have noget godnat læsning til børnene, så er Saxo Premium en oplagt mulighed!

Læs mere om de gode fordele ved Saxo Premium her.