Køb af 3Forsikring

3Forsikring kan tilkøbes på 3.dk, Mit 3 og i alle landets 3butikker, men kun når du samtidig køber ny mobil, tablet eller router.

Der er intet oprettelsesgebyr ved oprettelse, og du er naturligvis dækket fra købsdatoen. Du har en fortrydelsesret på 14 dage i henhold til dansk lovgivning, og selv herefter er der ingen binding på forsikringen, så du kan opsige din 3Forsikring til enhver tid.

Hvordan køber du 3Forsikring via Mit3?

Du kan købe 3Forsikring på Mit 3 senest 5 dage fra afsendelse af din nye enhed eller fra dit køb i 3Butik.

Bemærk, din enhed skal være intakt idet du køber 3Forsikring.

Følg den nemme 5-trins vejledning nedenfor, for at tilmelde dig 3Forsikring på Mit 3.

1. Log ind på Mit 3 med Nem ID, din mail eller dit mobilnummer.
  2. Vælg Tilvalg på forsiden af din selvbetjening
  3. Du har nu mulighed for at tilvælge både underholdning, 3Forsikring og meget mere. Klik på ”Tilføj” ud fra 3Forsikring.
  4. Du skal nu vælge hvilken enhed du ønsker at købe 3Forsikring til. Bemærk, kan kun købes til enheder senest 5 dage efter afsendelse af din enhed eller køb i 3Butik.
  5. Klik på ”Godkend og køb” og du er nu tilmeldt 3Forsikring på den valgte enhed.

Efter køb vil du kunne se 3Forsikring på din oversigt over valgte tilvalg i Mit 3.

Har du en eksisterende 3Forsikring og ønsker endnu en? Så kan du få svar på dine spørgsmål nedenfor.

• Ønsker du endnu en 3Forsikring til din nye mobil/tablet, og er det under 5 dage siden din nye mobil/tablet blev afsendt?

• Du skal i dette tilfælde kontakte Kundeservice som kan hjælpe dig med at tilkøbe 3Forsikring.
  • Ønsker du endnu en 3Forsikring til din nye mobil/tablet, og er det mere end 5 dage siden afsendelse og senest 14 dage fra køb?

• Du skal i dette tilfælde henvende dig i den nærmeste 3Butik med din nye mobil/tablet. Denne skal kunne fremvises i samme stand som ved modtagelse.