Om køb af 3Forsikring

3Forsikring kan tilkøbes på 3.dk og i alle landets 3butikker, men kun når du samtidig køber ny mobil, tablet eller router. 3Forsikring kan ikke købes til tidligere købte produkter eller bestilles separat.

Der er intet oprettelsesgebyr ved oprettelse, og du er naturligvis dækket fra købsdatoen. Du har en fortrydelsesret på 14 dage i henhold til dansk lovgivning, og selv herefter er der ingen binding på forsikringen, så du kan opsige din 3Forsikring til enhver tid.

Bemærk, at der ikke opnås rabat ved køb af flere forsikringer.

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os. Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg