Regningsforklaring

1. FAKTA: Her kan du se dit kundenummer, betalingsdato mv.

2. FORBRUGSPERIODE: Her fremgår forbrugsperioden for din regning. Bemærk, at du betaler abonnement forud for næste regningsperiode, mens du betaler bagud for dit forbrug udover abonnement.

3. BETALING: Her kan du se beløb og betalingsmetode for din regning.

4. SAMLET OVERSIGT: Her har du et samlet overblik over dit engagement hos 3. Der fremgår beløb for de enkelte poster på din regning, som du kan se uddybning af på efterfølgende side(r) med regningsdetaljer.

5. I ALT: Her er det samlede beløb inkl. moms for din regning.

6. MOMS: Her fremgår moms af beløbet. På Mit 3 kan du finde specifikation med beregning af moms.

1. NUMMER/BRUGER: Her fremgår det mobil- eller bredbåndsnummer samt evt. brugernavn, som regningen gælder for.

2. ABONNEMENT: Her kan du se alt indhold i dit abonnement og den månedlige pris, som du betaler forud for næste regningsperiode.

3. TILVALG: Her vil det fremgå, hvis du har tilvalg til dit abonnement, f.eks. 3Forsikring eller TV2 Play.

4. FORBRUG INKLUDERET I ABONNEMENT: Her kan du se dit forbrug for den seneste regningsperiode, som er indeholdt i din abonnementspris.

5. FORBRUG UDOVER ABONNEMENT: Her er evt. forbrug for din seneste regningsperiode, som ikke er inkluderet i dit abonnement, dvs. som du skal betale ekstra for. Det kan f.eks. være køb via mobil (spil, bus-/togbillet, donation mv.) og udlandsforbrug (opkald/SMS til udenlandske numre mv.).

6. BELØB: Her er det samlede beløb for det mobil- eller bredbåndsnummer, som regningen gælder for.

7. SPECIFIKATION: Du kan altid finde specifikationerne for dine opkald, dataforbrug osv. på Mit 3.

1. 3AFBETALING: Har du 3Afbetaling, vil du her kunne se dit udstyr, aftalenummer, den månedlige betaling, afdragsnummer (f.eks. 3 af 30) og restbeløbet.

2. BELØB: Her er det samlede beløb for 3Afbetaling(er), som regningen gælder for.

3. BETALING AF RESTBELØB: Her kan du finde vejledning, hvis du ønsker at betale restbeløb af din 3Afbetaling.

1. ABONNEMENT: Her fremgår indhold og pris for det valgte abonnement, som gælder fremover. Beløb er forudbetaling for næste regningsperiode.

2. NYT/ÆNDRET ABONNEMENT OG TILVALG: Her kan du se periode for tidligere og nyt abonnement samt modregning.