Fortryd flytning af fastnetnummer

Du kan godt fortryde at overføre dit fastnetnummer til os. Det skal ske skrifteligt og senest 7 hverdage fra datoen hvor du har bestilt nummerflytningen.

Du skal sende en mail til np@3.dk hvori du oplyser, at nummerflytningen skal tilbagekaldes. Du skal oplyse navn, CPR-nr., mobilnummer samt det fastnetnummer, som du ønsker at annullere flytningen af.