Skriv til
kundeservice.

Udfyld nedenstående formular eller skriv til os på kundeservice@3.dk. Det er vigtigt, at du skriver et telefonnummer, vi kan kontakte dig på i hverdagen, samt et kundenummer eller et CPR, så vi kan finde dig i vores system. Bemærk, at det er valgfrit at angive CPR-nummer.

Vil du hellere sende en mail?Så er du velkommen til at sende en mail i stedet til kundeservice@3.dk. Svartiden er på 1-3 hverdage og det samme gælder ved udfyldelse af formularen.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Nyttige genveje

Har du prøvet at finde svar på dit spørgsmål i vores store hjælpesektion?

Dækning

Driftsinformation

Vejledninger

Priser og vilkår

Mit 3 Selvbetjening

3 Business

Gå ikke glip af de gode nyheder fra 3

Om du er privat - eller erhvervskunde, journalist eller bare gerne vil have fingeren på pulsen, så følger her en række fede muligheder for at følge med i, hvad der rører sig hos 3.

Nyhedsbrev til privatkunder

Få et abonnementstjek løbende, så du kan se, om du det rigtige abonnement - og få gode nyheder, fede konkurrencer og skarpe tilbud lige i indbakken.

Tilmeld

Nyhedsbrev til erhvervskunder

Få nyheder, eksklusive tilbud, tips & tricks og invitationer til spændende arrangementer - direkte i din indbakke. What's not to like?

Tilmeld

Pressemeddelelser


Abonner på de seneste nyheder, årsregnskaber og pressemeddelelser fra 3 og modtag materialet direkte i indbakken, ligeså snart det er sendt til medierne.

Tilmeld

Følg os på LinkedIn

Få indblik i, hvordan 3 er som arbejdsplads, hvilke projekter vi har gang i, og hvad vi mener om de nyeste trends og tendenser.

Gå til Linkedin

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg