Køb den nye iPhone 15-serie nu!

iPhone 15 Pro | NYHED

Mindstepris inkl. abo. 9.019 kr.

iPhone 15 Pro Max | NYHED

Mindstepris inkl. abo. 10.819 kr.
iPhone 15 Pro Max - produktbillede - blågrå front og bag

A17 Pro.
En chip, der forandrer alt.
Ydeevne, der flytter grænser.

Banebrydende A17 Pro-Chip

En GPU på Pro-niveau får mobilspil til at føles superlevende med detaljerede miljøer og mere realistiske figurer. A17 Pro er også utroligt effektiv og giver dig fantastisk batteritid til hele dagen.

Du får Apples til dato bedste grafiske ydeevne i en chip med iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Billedet flyder helt glidende i høj opløsning, når du gamer på din telefon, så du får et levende billede du kan fordybe dig og fortabe dig i. Faktisk er GPU'en på den nye chip helt op til 70% hurtigere end GPU'en i iPhone 12 Pro. Så er der i den grad tale om en opgradering.

Kraftfuldt pro-kamerasystem

Få et hav af kompositionsmuligheder med syv professionelle linser. Brug hovedkameraet med 48 MP til at skyde billeder i superhøj opløsning med mere farve og flere detaljer. Og få skarpere nærbilleder på endnu større afstand med 5 x tele på iPhone 15 Pro Max og 3 x telekameraet på iPhone 15 Pro.

Med det nye Pro-kamerasystem i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan du tage billeder som en professionel, ligemeget hvor du er. Tag skarpe nærbilleder i al slags lys uden at gå på kompromis med detaljegraden. Fang alle elementer i billedet, selv når lyset stjæler opmærksomheden.

Endnu bedre portrætter.

iPhone 15 pro - portræt mode

Mere alsidigt Pro-kamerasystem.
48 MP Wide.
12 MP Ultrawide.
12 MP Frontkamera.

iPhone 15 Pro - telefon fra siden fader ud

Selv batteritiden er Pro.

Op til 29 timers videoafspilning på iPhone 15 Pro Max.

Op til 23 timers videoafspilning på iPhone 15 Pro.

iPhone 15 pro - Foundation på iphone skærm

Den strukturelle indvendige ramme i iPhone 15 Pro indeholder 100% genanvendt aluminium.

Ikon - grøn klode

Registrering af ulykke.

iPhone 15 Pro kan ringe efter hjælp ved alvorlige bilulykker.

iPhone 15 pro - ulykke i skov

Knappen Handling, som kan tilpasses.

Apple har gentænkt den lille knap på siden af din iPhone, så du hurtigere og nemmere kan gøre netop de ting, som du har brug for. Får du mange gode ideer på farten? Optag en hurtig memo med et klik på knappen. Bliver du ofte inspireret af verden omkring dig? Fang de flotte billeder med kameraet med et enkelt klik.

Den hurtigste vej til din yndlingsfunktion. Du skal bare indstille den funktion, du vil bruge, fx Lydløs, Kamera, Indtalt memo eller Genvej. Derefter skal du holde knappen inde for at starte handlingen.

Knappen handling.
Den hurtigste vej til din yndlingsfunktion.

iPhone 15 - knappen handling
iPhone 15 Pro farverne

Udformet i titanium.

iPhone 15 Pro Max er designet i titanium i rumfartskvalitet, som gør den let og robust. Den har en mat glasbagside med struktur og en forside med Ceramic Shield, der er stærkere end noget andet smartphone-glas. Og så er den stænk-, vand- og støvafvisende.

Titaniummet brugt i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er et af de stærkeste letmetaller i forhold til sin vægt, og det betyder, at de nye Pro-modeller er de letteste Apple nogensinde har lavet.

Skabt til at gøre en seriøs forskel.

Beskyttelse af dit privatliv.
Essensen af iPhone.

iPhone hjælper dig med at bestemme, hvad du deler. Lige fra loginnøgler og anonymitetsrapporter til indstillinger for appen Sundhed.

iPhone 15 - mand med lyserød telefon for ansigtet

iPhone er for alle.

iPhone har indbyggede tilgængelighedsfunktioner som Forstørrelsesglas, VoiceOver og Let tilgængelighed, som hjælper brugere, der har kognitive udfordringer, med at skræddersy apps og oplevelser.

iPhone 15 - smilende person med sort bølget hår

Let at opgradere. Enkelt at skifte.

Opgraderer du fra en anden iPhone?

Så kan du bare lægge din gamle iPhone ved siden af den nye. Med få tryk overføres dine data helt automatisk.

Skifter du fra en Android-telefon?

Når du køber en ny iPhone, kan du nemt overføre dine billeder, kontakter og meget andet med appen Flyt til iOS.

Ofte stillede spørgsmål om iPhone Pro

Pro Max adskiller sig fra Pro ved at have en større skærm. iPhone 15 Pro Max kommer med en 6.7" skærm, hvor 15 Pro kommer med en 6.1" skærm. Derudover kommer 15 Pro Max med et større batteri med helt op til 29 timers videoafspilning.

Prisen afhænger af, om du vælger en 15 Pro Max eller en normal Pro. Det afhænger også af, hvilket abonnement og antal GB hukommelse du vælger. Hos 3 kan du købe den rente- og afdragsfrit.

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er stænk-, vand- og støvafvisende.

Den nye iPhone hedder iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.