eSIM til mobil.

Få fremtidens SIM-kort allerede nu.

Hvad er eSIM?

Fremtidens SIM-kort er digitalt. Det hedder eSIM.

Og det er ikke så kompliceret, som det lyder. Det er nemt og hurtigt at downloade til din mobil. Du kan allerede nu få det hos os - helt gratis.

Forskellen på eSIM og SIM-kort er helt grundlæggende, at eSIM ligger digitalt i din mobil, mens et SIM-kort skal indsættes fysisk i din mobil.

Det betyder, at du med eSIM slipper for at vente på postlevering og bakse med det lille, velkendte plastik SIM-kort. eSIM får du ved at scanne en QR-kode med dit mobilkamera og så ligger det digitalt på din mobil med det samme.

Det kræver blot, at din mobil understøtter eSIM, hvilket de fleste nye mobiler gør. Det tjekker du nemt sådan her:

1. Åbn hvor du indtaster telefonnummer

2. Tryk * # 0 6 #

3. Hvis der kommer et EID-nummer frem, så kan du bruge eSIM

Leder du efter eSIM til smartwatch?

3 fordele ved eSIM

Privat- og arbejdsnummer på samme mobil

Undgå ventetid på levering

Fremtidens SIM-kort

Sådan får du eSIM

Det kan få eSIM både som nuværende kunde og ny kunde. Helt gratis.

Er du kunde hos os, så bestiller du eSIM i Mit 3. Det gør du under "Abonnementer", hvor du følger disse 3 step.

1. Vælg det abonnement, du ønsker at få eSIM på. 2. Tryk på "Bestil nyt/aktivér". 3. Det er gratis og kan aktiveres inden for 30 minutter. Her er en guide til at aktivere eSIM, hvor du starter med at vælge din telefonmodel. Er du ny kunde, så vælger du eSIM, når du køber dit nye abonnement.

Har du spørgsmål? Få svar nederst på siden eller lad os ringe dig op: Bestil opkald

Vigtigt at huske!

Vær opmærksom på følgende, før du downloader dit eSIM:

  • Tag det gamle SIM-kort ud af din mobiltelefon.

  • Du skal gå i Mit 3 fra en anden enhed end din mobil, da du skal scanne QR-koden med din mobil for at få eSIM på den.

  • Du skal være logget på Wifi, inden du downloader eSIM.

  • Det er kun muligt at scanne QR-koden én gang.

Nyhed! Flyt dit eSIM med kun ét klik

Hos os kan du hurtigt og nemt overføre SIM-kort fra din tidligere iPhone til din nye iPhone, uden at du skal kontakte os og eller skanne en QR kode. Vi kalder det One Click Transfer.

For at bruge One Click Transfer kræver det blot, at du har:

  • et 3-abonnement på din gamle iPhone.

  • installeret iOS17 på din nye og din gamle iPhone.

  • aktiveret Bluetooth.

Følg instrukserne på din nye iPhone for at overføre dit fysiske SIM-kort eller eSIM til din nye iPhone. Vær obs på, at mobilerne skal ligge ved siden af hinanden og være tændt. Se vejledning.

Værd at vide om eSIM

Dit eSIM kommer som en QR-kode, som du nemt scanner med kameraet på din mobil. Herefter kan du følge vores billedguide. Vælg din mobilmodel og herefter ”eSIM” i menuen. Find din mobil og guiden: Guide

Ved nummerflytning: Har du bestilt eSIM på din nummerflytning over til 3, kan du aktivere dit eSIM tidligst dagen før, din nummerflytning går igennem. Aktiverer du dit eSIM inden nummerflytningen er trådt i kraft, kan du risikere at stå uden forbindelse, da dit gamle simkort deaktiveres, så snart du aktiverer dit eSIM. Du kan derfor fx som det sidste du foretager dig dagen før nummerflytningen sker, aktivere dit eSIM.

Ved nyt nummer: Har du bestilt nyt nummer, kan du aktivere dit nye eSIM ca. 30 minutter efter din bestilling. Du modtager en mail så snart, QR-koden ligger klar på Mit 3. Er du logget ind på Mit 3, når du modtager mailen, skal du huske at logge ud og ind igen.

Ved bestilling af nyt eSIM til dit eksisterende 3-abonnement: Når du bestiller et nyt eSIM til et eksisterende abonnement, kan dette aktiveres efter 10 minutter på Mit 3. Du modtager en mail, når dit eSIM er klar til aktivering.

For at aktivere dit eSIM skal du sikre dig, at du har adgang til et WiFi-netværk eller anden internetforbindelse til din mobil. Du skal desuden bruge en anden enhed fx din computer til at finde den QR-kode, som du skal scanne med din mobil.

Sådan gør du:

1. Har du et fysisk simkort i din mobil og skal dit eSIM erstatte dit eksisterende nummer, skal du fjerne det fra din mobil først.

2. Sørg for, at både enheden du scanner fra fx din computer og mobilen du scanner QR-koden til, er på WiFi-netværk.

3. Log ind på Mit 3 på den anden enhed fx din computer.

4. Find QR-koden fra abonnementsoversigten og tryk ”Aktivér eSIM".

5. Åbn kameraet på din mobil og scan QR-koden, så den henter eSIM – husk at QR-koden kun kan scannes én gang.

6. Når QR-koden er scannet, følger du vejledningen på skærmen og færdiggør aktiveringen på din mobil.

7. Genstart din mobil, når aktiveringen er gennemført.

Et eSIM er helt gratis at få og have på sin mobiltelefon.

Hvis du har en mobil der understøtter eSIM, er der mulighed for at have flere eSIM'er og bruge Dual SIM med to aktive sim'er på samme tid. Du kan bruge Dual SIM ved at bruge et fysisk sim-kort og et eSIM. iPhone 13-modeller og nyere modeller understøtter også to aktive eSIM'er.

Det er nyttigt, hvis man både vil benytte sit private nummer og sit arbejdsnummer på samme telefon - på den måde behøver du ikke have to mobiler med dig. Med DUAL SIM kan du altså have to abonnementer i samme mobil. Du kan bestemme hvilket nummer der er det primære nummer og hvilket der er det sekundære og kan skifte frem og tilbage som du ønsker.

Når du foretager et opkald, kan du øverst på skærmen se, hvilket nummer du ringer fra. Hvis du ønsker at ringe fra dit andet nummer, klikker du blot på knappen øverst på skærmen, hvor der står "Primær", herefter får du mulighed for at ændre udgående nummer til "Sekundær".Samme proces anvendes for sms'er.

Her skal du blot være opmærksom på, at du altid vil svare tilbage til det sidste nummer i tråden. Har du modtaget en sms til "primær", vil du ikke kunne sende en sms til samme nummer fra "sekundær". Vil du det, skal du slette hele sms-tråden.

Ja, du kan godt nøjes med et eSIM på din mobil.