Velkommen til 3

Kom godt i gang

Her har vi samlet relevant information til dig, så du kan komme bedst muligt i gang.

VÆLG BETALINGSMETODE

Tilmeld dig en af vores gratis og automatiske betalingsmetoder. Så kan du spare op til 49 kr./md.

- Tilmeld MobilePay
- Tilmeld kortbetaling

OPSTART AF ABONNEMENT

Dit abonnement starter enten straks, eller når du indsætter dit SIM-kort (dog maks. 30 dage efter køb).

Aktivér SIM-kort

DIN FØRSTE REGNING

Din første regning kan dække over abonnement i mere end én måned, som gør beløbet højere end normalt.

Mere om første regning

Mit 3

MIT 3 SELVBETJENING

Opret dig på Mit 3 Selvbetjening og få nemt overblik over dine abonnementer og tilvalg, hold styr på dit forbrug, regninger og meget mere.

LOG PÅ MIT 3

MIT 3 APP

I Mit 3 app kan du følge dit forbrug, abonnement, tilvalg og regninger. Mit 3 app har begrænsninger i forhold til, hvad du kan se og ændre på Mit 3 Selvbetjening.

Download Mit 3 app

Dækning og opsætning

TJEK DIN DÆKNING

Vi dækker mere end 95 % af Danmarks befolkning med 4G og arbejder hele tiden på at udvide vores netværk.

Se din dækning

OPSÆTNING AF UDSTYR

Ønsker du hjælp til opsætning af dit nye udstyr? Kom godt i gang ved at følge vejledning her.

opsæt udstyr

OPSÆTNING AF TELEFONSVARER

Du kan nemt opsætte 3Svar ved at følge vores guide. Har du en iPhone, får du automatisk Visuel 3Svar.

Opsæt 3svar

Indhold i dit abonnement

3LIKEHOME

Har du 3LikeHome, kan du også bruge din mobil og tablet i bl.a. EU, USA samt store dele af Asien og Latinamerika.

3likehome

3DELING

Har du 3Deling, vil al data i dine abonnementer automatisk indgå i en fælles pulje. Det giver fleksibilitet.

3deling

ABONNEMENTSTJEK

Er du tilmeldt nyhedsbrev, får du også abonnementstjek. Det er din sikkerhed for, at du aldrig betaler for meget.

Abonnementstjek

WIFI OPKALD

Du får automatisk wi-fi opkald. Det betyder, at du kan ringe og sende sms via wi-fi og opnå bedre mobildækning.

wifi-opkald

4G DATA OG TALE

Som kunde hos os får du både 4G data og den nye teknologi VoLTE, så du kan ringe og sende sms over 4G.

4G tale

Ekstra fordele hos os

FEDE TILVALG

Som kunde hos os kan du få attraktive tilvalg til dit abonnement. Du kan f.eks. prøve TV 2 PLAY, musiktjenesten Deezer eller magasintjenesten WYPE gratis i en periode.

Se alle tilvalg

PLUS ABONNEMENT

Har du behov for et ekstra abonnement til en billig pris? Så er et Plus abonnement en oplagt mulighed, hvor data deles med andre abonnementer med 3Deling via en fælles pulje.

Plus abonnement

KØB MED AFBETALING

Med 3Afbetaling kan du købe den nyeste mobil eller lækkert tilbehør på afbetaling i op til 30 mdr. Det er selvfølgelig med 0 kr. i gebyr og 0 % i rente.

3Afbetaling

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig.

kontakt os