Inden en reparation

Inden du indleverer din mobil/tablet til reparation:

•  Gem alle data og lav en sikkerhedskopi af din mobil/tablet. Billeder, apps, kontakter og meget mere til, bliver slettet når din telefon er til reparation.
  • Deaktiver din låsekode/sikkerhedskode på din mobil/tablet

Vigtigt hvis du har en iPhone eller iPad

• Slå Find min iPhone/iPad fra. Du slår det fra via indstillinger eller via iCloud.com
  • Hvis du benytter dig af et eSIM, skal du huske at eSIM profilen skal fjernes. Du har to muligheder for dette:
  1. Indstillinger – generelt – nulstil – slet alt indhold og indstillinger – slet iPhone – slet alt
  2. Indstillinger – mobilnetværk – vælg det nummer det drejer sig om – fjern abonnement

Vigtigt at vide:

• Din mobil/tablet vil blive opdateret med den nyeste version af styresystemet.
  • Vi bestræber os på, at du får din mobil/tablet tilbage fra reparationen inden for 14 dage.
  • Din mobil/tablet vil blive bortskaffet, hvis den ikke bliver afhentet 3 måneder efter, at du har fået besked om, at den er retur i en 3Butik.
  • Det koster 275 DKK i undersøgelsesgebyr, hvis det viser sig at skaden ikke er omfattet af reklamationsretten, og du stadig ønske din mobil/tablet retur.

Er du i tvivl om dine rettigheder, kan du læse mere her.