Hvad er et eSIM?

Et eSIM er et digitalt SIM-kort, du kan hente ned til din mobil via en QR-kode. Du kan have 5 eSIM-profiler liggende på din iPhone/iPad, samt et Nano SIM-kort, men ét eSIM aktivt ad gangen.

Hvilke modeller er understøttet?

• iPhones fra iPhone Xr/Xs/Xs Max-serien.
  • Samsung mobiler fra Galaxy S20-serien, Note S20-serien og Flip/Fold-serien.
  • Huawei P40, Huawei P40 Pro, Mate 40 Pro.
  • iPad Pro 11" (fra 1st Gen), iPad Pro 12.9" (fra 3rd), iPad Air (fra 3rd), iPad (fra 7th Gen), iPad mini (fra 5th Gen)

Hvis du søger information om eSIM til smartwatch, kan du læse mere her. Ellers kan du læse mere om eSIM til mobiler her.