Hvad er et eSIM?

Et eSIM er er digitalt SIM-kort, du kan hente ned til din iPhone eller din iPad eller Samsung telefon via en QR-kode. Du kan have 5 eSIM-profiler liggende på din iPhone/iPad, samt et Nano SIM-kort, men ét eSIM aktivt ad gangen.

Hvilke modeller er understøttet?
iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020), Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Z Flip og iPad Air 10.5, iPad Mini 5th, iPad Pro 11 og iPad Pro 12.9, iPad 10.2 har Dual SIM med et Nano SIM samt eSIM og det kræver derfor, at du har en af disse telefoner/tablets for at benytte dig af et eSIM.

Hvordan bestiller du et eSIM?
Du kan bestille et eSIM via Mit 3 eller ved at henvende dig nede i en af vores 3Butikker eller ved at kontakte vores kundeservice.

Bemærk, hvis du bestiller en af ovenstående modeller via hjemmesiden, vil du modtage et eSIM på den angivet mail.

Hvordan aktiverer du dit eSIM?
Du skal først aktivere dit nye eSIM via Mit 3 -> Abonnementer -> vælge det pågældende nummer og aktivere. Dernæst skal du hente eSIM-profilen ned til din telefon eller tablet.

Vælg hvilken enhed du har nedenfor for, at finde hjælp til at hente eSIM profilen ned:

iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone Xr
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2020)
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Z Flip
iPad 10.2
iPad Air 10.5
iPad Mini 5th Generation
iPad Pro 11 (2018)
iPad Pro 12.9 (2018)

Hvis du søger information om eSIM til smartwatch, kan du læse mere her