Hvad er et eSIM?

Et eSIM er er digitalt SIM-kort, du kan hente ned til din iPhone eller din iPad via en QR-kode. Du kan have 5 eSIM-profiler liggende på din iPhone, samt et Nano SIM-kort, men ét eSIM aktivt ad gangen.

Hvilke modeller er understøttet?
iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr har Dual SIM med et Nano SIM og et eSIM og iPad Air 10.5, iPad Mini 5th, iPad Pro 11 og iPad Pro 12.9 har eSIM og det kræver derfor, at du har en af disse telefoner for at benytte dig af et eSIM.

Bestilling og aktivering af eSIM
Du kan bestille et eSIM ved at henvende dig nede i en af vores 3Butikker eller ved at kontakte vores kundeservice.

Bemærk, hvis du bestiller en af ovenstående modeller via hjemmesiden, sender vi ikke et eSIM. Du skal derfor henvende dig i en 3Butik eller kontakte vores kundeservice hvis du skal bruge et.

Ved aktivering af dit eSIM, skal du hente eSIM-profilen ned til din iPhone eller din iPad.
Vælg hvilken telefon du har nedenfor:

iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone Xr
iPad Air 10.5
iPad Mini 5th Generation
iPad Pro 11 (2018)
iPad Pro 12.9 (2018)

Læs mere om Dual SIM funktionaliteten her