Skal din mobil/tablet repareres, kan alle 3Butikker hjælpe dig med at sende den til reparation. Du skal blot medbringe den mobil/tablet du ønsker at indlevere og din købskvittering, som du kan finde på Mit 3, samt gyldigt billede ID.

Du har også mulighed for at oprette en reparationssag ved at kontakte kundeservice. Vi betaler selvfølgelig portoen, men vær opmærksom på, at du selv skal printe nogle dokumenter ud, som skal sendes sammen med din mobil/tablet til værkstedet.

Hvis du ikke længere er kunde hos os, kan du sagtens sende din enhed, som du har købt hos os, til reparation. Du skal blot henvende dig i en 3Butik eller kontakte kundeservice.

Bemærk, har du en 3Forsikring, så læs mere her.