Hvad er Byt til nyt?

Byt til nyt er et koncept, hvor du har mulighed for at bytte en brugt mobil, tablet eller smartwatch i forbindelse med køb af en ny og dermed få et tilgodehavende for den brugte mobil, tablet eller smartwatch.

Du kan helt selv lave en forhåndsvurdering af din enhed. Bemærk, det er muligt at få et prisestimat på hjemmesiden, men den konkrete vurdering foretages ved henvendelse i en 3Butik.

Få lavet en forhåndsvurdering af din enhed her

Hvad skal du gøre?

1. Du henvender dig i en 3Butik med den brugte mobil, tablet eller smartwatch. Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du huske at slå ’Find min iPhone/iPad’ fra
  2. 3Butikken vil tage et kig på din mobil, tablet eller smartwatch og herefter lave en vurdering af enheden
  3. Du bliver oplyst hvad den brugte enhed er værd
  4. Du køber en ny enhed
  5. Din indbytningspris for den brugte enhed, bliver udbetalt over 10, 20, 30 eller 40 måneder

Hvad skal du være opmærksom på?

- Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du slå ’Find min iPhone/iPad’ fra. Du kan se hvordan du slår det fra her

- 3Butikken nulstiller enheden

- 3Butikken fjerner evt. skærmbeskyttelse

- Indbytningsprisen kan ikke udbetales kontant, men bliver udbetalt løbende over 10, 20, 30 eller 40 måneder

- Enheden må ikke være låst til en anden operatør

- Enheden må godt være købt i udlandet (den må ikke være låst til en anden operatør)