Hvad er Byt til nyt?

Byt til nyt er et koncept, hvor du har mulighed for at bytte en brugt mobil eller tablet i forbindelse med køb af en ny og en dertilhørende binding på 6 måneder, og dermed få et tilgodehavende for den brugte mobil/tablet.

Du kan helt selv lave en forhåndsvurdering af din enhed. Bemærk, det er muligt at få et prisestimat på hjemmesiden, men den konkrete vurdering foretages ved henvendelse i en 3Butik.

Få lavet en forhåndsvurdering af din enhed her

Hvad skal du gøre?

1. Du henvender dig i en 3Butik med den brugte mobil/tablet. Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du huske at slå ’Find min iPhone/iPad’ fra
  2. 3Butikken vil tage et kig på din mobil/tablet og herefter lave en vurdering af enheden
  3. Du bliver oplyst hvad den brugte enhed er værd
  4. Du køber en ny enhed og binder dig i 6 måneder
  5. Din indbytningspris for den brugte enhed, bliver udbetalt over 10, 20, 30 eller 40 måneder

Hvad skal du være opmærksom på?

- Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du slå ’Find min iPhone/iPad’ fra. Du kan se hvordan du slår det fra her

- 3Butikken nulstiller enheden

- 3Butikken fjerner evt. skærmbeskyttelse

- Indbytningsprisen kan ikke udbetales kontant, men bliver udbetalt løbende over 10, 20, 30 eller 40 måneder

- Enheden må ikke være låst til en anden operatør

- Enheden må godt være købt i udlandet (den må ikke være låst til en anden operatør)