Om 3Hjemmenummer

Når du tilmelder dig 3Hjemmenummer flytter du dit fastnetnummer til os og knytter det til dit mobilabonnement hos os. Herved modtager du automatisk alle opkald til dit fastnetnummer på din mobiltelefon. Dem, der ringer til dit fastnetnummer, betaler stadig kun for opkald til dit fastnetnummer.

Alle dine udgående opkald sker fra din mobil, og dit mobilnummer er derfor det nummer, der er synligt for andre. Opkald kan ikke ske fra dit fastnetnummer.

Det tager ca. 30 dage at flytte et fastnetnummeret over til os, og du kan kun tilknytte ét fastnetnummer pr. mobilnummer. Du kan desværre ikke benytte 70-numre med 3Hjemmenummer.

Skulle du fortryde hvilket nummer, du har koblet dit fastnetnummer til, kan det sagtens ændres ved at kontakte kundeservice.

Der er 30 dages opsigelse på 3Hjemmenummer.

Prisen for 3Hjemmenummer er 29 kr om måneden, og beløbet trækkes via dn mobilregning sammen med det mobilnummer, hvor du ønsker dit fastnetnummer tilknyttet.