Om 3Hjemmenummer

Når du tilmelder dig 3Hjemmenummer flytter du dit fastnetnummer til os og knytter det til dit mobilabonnement hos os. Herved modtager du automatisk alle opkald til dit fastnetnummer på din mobiltelefon. Dem, der ringer til dit fastnetnummer, betaler stadig kun for opkald til dit fastnetnummer.

Alle dine udgående opkald sker fra din mobil, og dit mobilnummer er derfor det nummer, der er synligt for andre. Opkald kan ikke ske fra dit fastnetnummer.

Det tager ca. 30 dage at flytte et fastnetnummeret over til os, og du kan kun tilknytte ét fastnetnummer pr. mobilnummer. Du kan desværre ikke benytte 70-numre med 3Hjemmenummer.

Skulle du fortryde hvilket nummer, du har koblet dit fastnetnummer til, kan det sagtens ændres ved at kontakte kundeservice. 

Der er 30 dages opsigelse på 3Hjemmenummer.

Prisen for 3Hjemmenummer er 29 kr om måneden, og beløbet trækkes via dn mobilregning sammen med det mobilnummer, hvor du ønsker dit fastnetnummer tilknyttet. 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg