Hvis du har en internetforbindelse tilknyttet din fastnetlinje, skal du kontakte din udbyder for at høre, hvad du skal gøre, når du flytter dit nummer til os.

Har du både fastnet og internet hos samme udbyder, og ønsker at beholde internetforbindelsen hos udbyderen, skal du i nogle tilfælde betale for at ændre din ordning til kun at omfatte internet. Du kan også risikere, at skulle betale et gebyr og en månedlig afgift for oprettelsen og for bærelinjen, til din nye internetforbindelse.

Du kan også vælge at erstatte din faste internetforbindelse med 5G bredbånd hos os, som du kan få til både tablet, computer eller med en wifi-router. Se vores abonnementer og læs mere om vores bredbåndsløsninger.