F-Secure SAFE FAQ

Q: Hvad er F-Secure SAFE?
A: F-Secure SAFE er en sikkerhedstjeneste du kan installere på din computer, smartphone eller tablet for at beskytte dig selv og din familie mod forskellige typer trusler / virus.

Q: Jeg har glemt adgangskoden til F-Secure SAFE. Hvad gør jeg?
A: Du kan nulstille din adgangskode til din F-Secure SAFE konto via My SAFE

Q: Hvad er Familiebeskyttelse?
A: Familiebeskyttelse er en centralt administreret funktion til forældrekontrol du kan bruge til at passe på din families sikkerhed på computer/smartphones/tablets. Du kan indstille grænser for skærmtid, blokere adgang til uønskede websteder og finde mistede, stjålne eller bortkomne enheder.

Q: Hvordan afinstallerer jeg F-Secure SAFE på min PC?
A: Med Windows er det forskelligt fra version til version, hvordan et program fjernes. Du kan finde en Step-by-step guide her

Q: Hvad er systemkravene til F-Secure SAFE?
A: Du kan læse mere om det her