Hvad er F-Secure SAFE?

F-Secure SAFE er en sikkerhedstjeneste du kan installere på din computer, smartphone eller tablet for at beskytte dig selv og din familie mod forskellige typer trusler / virus.

Hvordan logger du ind på F-Secure SAFE?
For at logge ind på din F-Secure SAFE konto, skal du hente 3 SAFE appen til din smartphone, eller ved at klikke her.

Du skal herefter taste dine login oplysninger - disse modtog du, da du blev tilmeldt F-Secure SAFE - og klik nu på Log på.

Du er nu logget ind på My F-Secure SAFE og kan administrere din konto.

Værd at vide:

Jeg har glemt adgangskoden til F-Secure SAFE. Hvad gør jeg?
Du kan nulstille din adgangskode til din F-Secure SAFE konto via My SAFE

Hvad er Familiebeskyttelse?
Familiebeskyttelse er en centralt administreret funktion til forældrekontrol du kan bruge til at passe på din families sikkerhed på computer/smartphones/tablets. Du kan indstille grænser for skærmtid, blokere adgang til uønskede websteder og finde mistede, stjålne eller bortkomne enheder.

Hvordan afinstallerer jeg F-Secure SAFE på min PC?
Med Windows er det forskelligt fra version til version, hvordan et program fjernes. Du kan finde en Step-by-step guide her

Hvad er systemkravene til F-Secure SAFE?
Du kan læse mere om det her