Skadesdækning

3Forsikring er en ”all-risk” forsikring og dækker således din nye mobil, tablet, router eller modem ved følgende scenarier: Uheld, væskeskader, skærmbrud samt tyveri, røveri og indbrud. Dét forsikringen ikke dækker, fremgår af afsnit otte i forsikringsbetingelserne – vi anbefaler, at du læser dem igennem.

Din indboforsikring dækker muligvis nogle af de samme områder, men har typisk også en noget højere selvrisiko end 499,- med 3Forsikring, og du er ikke altid lige så godt dækket.

Ved misbrug af dit produkt kan du få dækket omkostninger for op til 1.750 kr. pr. skade. Ved reparation eller ombytning til tilsvarende model dækkes op til 15.000 kr. pr. skade.

Ved tyveri fra bil

Hvis dit produkt bliver stjålet i bilen dækker forsikringen hvis følgende kriterier er opfyldt: Produktet var placeret ude af syne, bilen var aflåst og der var tydelige tegn på indbrud i bilen. Husk også at anmelde tyveriet til politiet og spær dit produkt for misbrug.

Brug af egen reparatør

Forsikringen dækker ikke, hvis du benytter egen reparatør, hvis dit produkt bliver defekt eller er gået i stykker.