Køb af tilvalg

Bemærk, denne side er ikke til køb af Saxo, Barry, Pling, Lunar Premium eller Dplay. Er det et af disse tilvalg du ønsker at købe, så læs mere her

1. Log på Mit 3 og vælg Tilvalg under Nyttige genveje
  2. Vælg herefter det ønskede tilvalg. Bemærk, du kan prøve udvalgt tilvalg, gratis i 30 dage.
  3. Vælg det nummer du ønsker at tilknytte tilvalget til
  4. Indtast den mail som du ønsker og tilmelde, markér at du accepterer salgs- og leveringsvilkår og tryk derefter på Godkend og køb.
  5. Tilvalget er købt og du modtager nu en mail for at logge ind (Har du købt Spotify, vil du modtage en sms hvori du skal færdiggøre tilmeldingen)

Det er vigtigt, at vi kender din aktuelle mailadresse, da vi sender en bekræftelsesmail hvori du kan komme i  gang med tilvalget, til den angivet mailadresse i forbindelse med oprettelsen.