Om Deezer

Deezer er en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at lytte til din musik, hvor og når du har lyst til det. Udforsk over 40 millioner numre på din computer, tablet eller mobil.

Hold al din musik samlet på ét sted, og tag hele biblioteket med dig overalt. Du kan lave playlister, uploade egne sange, lytte til radiostationer, følge dine yndlingskunstnere og se, hvad dine venner lytter til.

Lyt til den musik du elsker nonstop, uden at du selv skal gøre noget. Deezer Flow spiller musik for dig, som er skræddersyet til din smag. Jo mere du lytter, desto mere lærer Flow din smag at kende, og jo bedre anbefalinger modtager du. Deezer har desuden en dansk musikredaktion, som sikrer, at lokal musik også bliver repræsenteret i tjenesten.

Du kan tilknytte din Deezer til 3 forskellige enheder (mobiler, tablets, smart-tv eller browser) - dog kan du kun høre musik på én enhed ad gangen.

Sådan får du Deezer

LOG IND PÅ SELVBETJENINGEN

Gå til selvbetjeningen

Er du ikke kunde hos os, kan du tilvælge Deezer, når du køber et abonnement her på 3.dk

SKRIV DIN MAIL

Tryk på 'Vælg' og skriv den e-mail, du fremover vil bruge til at logge ind på Deezer med.

DU FÅR EN MAIL MED LOGIN

Du modtager en velkomstmail og en mail med dine login oplysninger og link til Deezer. Tryk på linket, og så er du i gang.

VÆRD AT VIDE

• Hvor mange kan være på ad gangen?

Der kan være én aktiv bruger ad gangen, på enten tablet, PC, eller mobil

• Er dataforbruget inkl. i abonnementet?

Dataforbruget er ikke en del af Deezer-abonnementet, som du køber. Forbruget takseres som almindelig data. Et realistisk brugseksempel kunne være ca. 1 times Deezer hver dag, hvilket vil forbruge ca. 1 GB data pr. uge.

• Jeg har Spoify i forvejen - kan jeg beholde min playlist?

Med Spotizr.com kan du nemt overføre dine playlister fra Spotify til Deezer.

• Jeg har Deezer i forvejen - kan jeg beholde den konto?

Når du opretter Deezer via selvbetjeningen, skal du blot benytte samme mailadresse, som du bruger til din nuværende Deezer konto. Vi sørger for at skifte din betalingsform hos Deezer, så du fremover betaler via dit abonnement hos os.

Læs mere om Deezer og pris