Hvad er TV 2 Play?

TV2 Play er en streamingtjeneste, som tilbyder alt det bedste indhold fra TV 2. Uanset om du er til satire, sport, drama eller news, så har TV 2 Play det hele.

Du kan bruge TV 2 Play på din smartphone, tablet, computer, Chromecast eller Apple TV 4, når du vil, hvor du vil og med hvem du vil.

Køber du TV 2 Play igennem 3, er det selvfølgelig uden reklamer. Bemærk, hvis du live streamer en af kanalerne med Favoritpakken eller Favorit + Sport pakken, vil der være reklamer helt ligesom der opleves i fjernsynet.

Du kan læse mere om de forskellige TV 2 Play pakker nedenfor:

Fri tale & Underholdning
Fri tale + Underholdning er en ny abonnementsløsning hvor du både får et Fri tale abonnement med data (10, 25, 50, 100 GB) og underholdning fra TV 2 Play (TV 2 Play Favorit + Sport) til fordelagtig pris.

Læs mere om Fri tale & Underholdning her

TV 2 Play: Basispakken
On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag & HayU. Prøv denne gratis i 30 dage, hvis du ikke allerede har været tilmeldt TV 2 Play før.

Pris for kunder før d. 4/1-2020: 69 kr./md
Pris for kunder efter d. 4/1-2020: 79 kr./md

TV 2 Play: Favoritpakken
On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Fri + HayU (indeholder ikke TV 2 Sport)

Pris: 129 kr./md

TV 2 Play: Favorit + Sport
On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Sport, Sport X + HayU

Pris: 169 kr./md

Værd at vide om TV 2 Play:

• Virker TV 2 Play i udlandet?

• Det er mulig at anvende TV 2 Play i udlandet, men der er dog begrænsninger for, hvad TV 2 har rettigheder til at vise i lande udenfor Danmark.
  • Hvor mange kan være på ad gangen?

• Der kan være op til fem brugere logget på ad gangen. Der er dog kun én person, der kan streame ad gangen.
  • Er dataforbruget ink. i abonnementet?

• Dataforbruget er ikke en del af TV 2 Play abonnementer som du køber. Forbruget takseres som almindelig data. TV 2 Play bruger op til 3 GB data i timen, alt efter hvilken kvalitet man vælger.
  • Kan jeg beholde min eksisterende TV2 Play konto?

• Når du opretter TV 2 Play via selvbetjeningen, skal du blot benytte samme mailadresse som du bruger til din nuværende TV 2 Play konto. Vi sørger for at skifte din betalingsform hos TV 2 Play, så du fremover betaler via dit abonnement hos os.

Er du tilmeldt TV2 Play og har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte TV2 Play hér.