Hvad er TV 2 Play?

TV2 Play er en streamingtjeneste, som tilbyder alt det bedste indhold fra TV 2. Uanset om du er til satire, sport, drama eller news, så har TV 2 Play det hele.

Du kan bruge TV 2 Play på din smartphone, tablet, computer, Chromecast eller Apple TV 4, når du vil, hvor du vil og med hvem du vil.

Køber du TV 2 Play igennem 3, er det selvfølgelig uden reklamer. Bemærk, hvis du live streamer en af kanalerne med Favoritpakken eller Favorit + Sport pakken, vil der være reklamer helt ligesom der opleves i fjernsynet.

Læs mere om pakkerne nedenfor:

TV 2 Play Basis

On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag & HayU. Prøv denne gratis i 14 dage, hvis du ikke allerede har været tilmeldt TV 2 Play før.

TV 2 Play Favorit

On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Fri + HayU (indeholder ikke TV 2 Sport)

TV 2 Play Favorit + Sport

On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Sport, Sport X + HayU

• Virker TV 2 Play i udlandet?

• Det er mulig at anvende TV 2 Play i udlandet, men der er dog begrænsninger for, hvad TV 2 har rettigheder til at vise i lande udenfor Danmark.
  • Hvor mange kan være på ad gangen?

• Der kan være op til fem brugere logget på ad gangen. Der er dog kun én person, der kan streame ad gangen.
  • Er dataforbruget ink. i abonnementet?

• Dataforbruget er ikke en del af TV 2 Play abonnementer som du køber. Forbruget takseres som almindelig data. TV 2 Play bruger op til 3 GB data i timen, alt efter hvilken kvalitet man vælger.
  • Kan jeg beholde min eksisterende TV2 Play konto?

• Du kan sagtens beholde dit eksisterende login, hvis du opretter dig med samme mail og samme pakke. Hvis du derimod ønsker en anden pakke end den du er tilmeldt direkte hos TV 2 Play, skal du opsige dit eksisterende abonnement hos TV 2 Play og derefter opsige det hos os.

Har du spørgsmål til dit eksisterende abonnement hos TV 2 Play, bedes du kontakte TV 2 Play her. Har du spørgsmål til dit TV 2 Play abonnement hos os, kan du finde vores kontakte info her