Hvad er TV 2 Play?

TV2 Play er en streamingtjeneste, som tilbyder alt det bedste indhold fra TV 2. Uanset om du er til satire, sport, drama eller news, så har TV 2 Play det hele.

Du kan bruge TV 2 Play på din smartphone, tablet, computer, Chromecast eller Apple TV 4, når du vil, hvor du vil og med hvem du vil.

Køber du TV 2 Play igennem 3, er det selvfølgelig uden reklamer.

TV 2 Play: Basispakken
On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag & HayU. Prøv denne gratis i 30 dage, hvis du ikke allerede har været tilmeldt TV 2 Play før.

Pris for kunder før d. 4/1-2020: 69 kr./md
Pris for kunder efter d. 4/1-2020: 79 kr./md

TV 2 Play: Favoritpakken
On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Fri + HayU (indeholder ikke TV 2 Sport)

Pris: 129 kr./md

TV 2 Play: Favorit + Sport
On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Sport, Sport X + HayU

Pris: 169 kr./md

___________________________________________________________________________________________________

Værd at vide:

Virker TV 2 Play i udlandet?
Det er mulig at anvende TV 2 Play i udlandet, men der er dog begrænsninger for, hvad TV 2 har rettigheder til at vise i lande udenfor Danmark.

Hvor mange kan være på ad gangen?
Der kan være op til fem brugere logget på ad gangen. Der er dog kun én person, der kan streame ad gangen.

Er dataforbruget inkl. i abonnementet?
Dataforbruget er ikke en del af TV 2 Play abonnementer som du køber. Forbruget takseres som almindelig data. TV 2 Play bruger op til 3 GB data i timen, alt efter hvilken kvalitet man vælger.

Kan jeg beholde min eksisterende TV 2 Play konto?
Når du opretter TV 2 Play via selvbetjeningen, skal du blot benytte samme mailadresse som du bruger til din nuværende TV 2 Play konto. Vi sørger for at skifte din betalingsform hos TV 2 Play, så du fremover betaler via dit abonnement hos os.

Er du tilmeldt TV2 Play og har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte TV2 Play hér.