Forældreguide til børn og mobiler

Medierådet for børn og unge har i samarbejde med os og teleindustrien udarbejdet en guide til at give forældre et solidt grundlag til at træffe det rette valg omkring køb af mobil og abonnement til børn i alderen 9-12.

Guiden informerer generelt om børns brug og forbrug af mobil og om børns aktiviteter på online medier. Den vejleder desuden i, hvad man som forælder skal overveje i forhold til bl.a. dataforbrug, sikkerhed og når mobilen medbringes på ferie i udlandet og giver gode råd til, hvad man som forælder kan gøre for at bidrage til, at ens barns sociale liv online kommer godt fra start.

Forældreguide