3Forsikring ændringer

3Forsikring har ændret sig flere gange gennem tiden. Det kan derfor være, at netop din forsikring dækker anderledes end vores nuværende produkt.

Vi lavet denne lille oversigt hvor du kan se både hvor lang tid den dækker, prisen og hvad den dækker.

1. marts 2014

  • 59,- kr pr måned.
  • Dækker: Permanent forlagt, skærmbrud, væskeskader og tyveri.
  • Dækker i 24 måneder. 

22. februar 2015

  • 59-79,- kr pr måned.
  • Permanent forlagt, skærmbrud, væskeskader og tyveri.
  • Dækker i 24 måneder. 

1. september 2015

  • 79-89,- kr pr måned.
  • Permanent forlagt, skærmbrud, væskeskader og tyveri.
  • Dækker i 24 måneder. 

1. juni 2016

  • 89,- kr pr måned.
  • Skærmbrud væskeskader og tyveri.
  • Dækker i 24 måneder. 

29. september 2016

  • 89,- kr pr måned.
  • Skærmbrud, væskeskader og tyveri.
  • Dækker i 60 måneder.

13. november 2017

  • Dækningssum forhøjet fra 10.000 til 15.000

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg