Byt til nyt: Udbetaling af tilgodehavende

Dit tilgodehavende bliver udbetalt over 10, 20, 30 eller 40 måneder. Beløbet vil fremgå som ’Tilvalg’ på din regning.

Du kan også altid se det resterende af dit tilgodehavende samt dato for den sidste udbetaling på Mit 3. Du finder det på én af følgende to måder:

  1. Du logger ind på Mit 3 og går til ’Abonnementer’
  2. Du logger ind på Mit 3 og går til ’Tilvalg’

Du kan læse mere om Byt til nyt her.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg