Hvad er Wype? | Læs mere om Wype her

Hvad er Wype?

WYPE er alle Bonniers danske magasiner samlet ét sted. App’en indeholder 15 magasiner, som kan tilgås og læses via smartphones, tablets eller Online. Magasiner læses i selve app’en, og du kan bl.a. indsætte bogmærker og downloade magasiner til offline brug.

Hvordan køber jeg tjenesten?
Som kunde hos 3 har du mulighed for at få Wype via alle vores salgskanaler. Du kan tilmelde dig via Mit 3, en 3Butik eller ved at kontakte Kundeservice.

Hvordan kommer jeg i gang?
Når du har tilmeldt dig Wype tillægspakken, vil du modtage en mail med brugernavn og kodeord fra Wype. Bemærk, at vi skal have en unik e-mailadresse fra dig, da den bruges ifm. oprettelse af Wype konto.

Hvor og hvordan administrerer jeg Wype?
Wype er både tilgængelig fra deres hjemmeside og som app. App’en er tilgængelig i Apple’s App Store og Google Play.

Link til app: Apple eller Android.

Hvad hvis jeg allerede har Wype?
Du kan stadig tilmelde dig Wype gennem 3 til en lav pris, men så skal du selv opsige dit gamle abonnement hos Wype.

Hvor mange brugere kan der være på samtidig?
Du kan benytte dit Wype abonnement på 5 enheder samtidig.