Køb af ekstra tilvalg

Bemærk, denne side gælder køb af Saxo Premium, Pling, Dplay og Barry. Er du på udkig efter et andet tilvalg, så læs mere her.

1. Log på Mit 3 med mail eller Nem ID og vælg Tilvalg
  2. Vælg det ønskede tilvalg (Saxo, Pling, Dplay) og vælg "Mere om tilbuddet"
  3. Scroll længere ned på siden og klik på ”Gå til tilbud
  4. Du skal nu oprette dig inde på tilvalgets egen side
  5. Du modtager en bekræftelsesmail direkte fra det valgte tilvalg

Bemærk, køb af ovenstående tilvalg er særskilt vores andre tilvalg og du vil derfor ikke betale for ovenstående til 3, men direkte til udbyderen.