Selvrisiko og dækningsperiode

3Forsikring dækker i maksimalt 60 måneder (se længden af din forsikring). Herefter ophører den automatisk, men du kan dog altid selv opsige den undervejs ved at kontakte kundeservice.

Ved skade er selvrisikoen kun 499 kr. Hvis der sker anmeldelse af to skader inden for en periode på 12 måneder og begge skader dækkes, stiger selvrisikoen på den sidste skade til 998 kr. Du kan maksimalt anmelde tre skader hvorefter forsikringen opsiges.

3Forsikring dækker opståede skader i hele verden* og dækker dig og andre personer i din husstand, som midlertidigt har benyttet din mobil, tablet eller lignende som har et forsikringsproduktepi tilknyttet.

*3Forsikring dækker dog ikke lande under økonomiske sanktioner. Lige pt. drejer det sig om Cuba, Iran, Syrien, Nordkorea, Krim-regionen i Ukraine, Sudan. 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg