Afmeld Pling

Ønsker du at afmelde Pling, skal dette skal via Pling’s egen hjemmeside.

Du skal logge ind med din mailadresse og vælge ”Min konto” i menuen og derefter trykke på ”Opsig Pling”, så vil du komme frem til opsigelsessiden, hvor du kan opsige dit abonnement.

Skal vi ringe dig op?
For at få den ønskede rådgivning så er du velkommen til at at aflægge dine kontaktinformationer - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål.

Ring mig op