Køb via mobilregning

Med nogle mobiltelefoner har du mulighed for at købe apps, spil, film, musik og bøger uden at betale med det samme, men i stedet blive opkrævet på din mobilregning hos 3.

Alt efter din type af telefon, kan du også købe apps, spil, film, musik og bøger over din mobilregning hos 3. Du har mulighed for at købe for op til 225,- per køb. På din regning vil købet fremgå under Køb via mobil.

Udover max grænsen på 225,- per køb, er der også en begrænsning på hvor mange køb du kan foretage i træk:

• 750,- indenfor et døgn
  • 1500,- inden for en uge
  • 2500,- inden for en regningsperiode

Vælg dit styresystem herunder for at gå til guiden:
iOS
Android
Windows

klik her for at begrænse køb via din mobil

iOS

På alle dine iOS-enheder har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en iCloud-konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

For at oprette mobilbetaling, skal du følge denne guide.

1. Åben App Store og vælg dit Apple-ID i bunden.
2. Vælg Vis Apple-ID.
3. Log ind med Touch ID eller din adgangskode.
4. Vælg Betalingsinfo.
5. Vælg Mobilbetaling.

Android

På din Android-mobil og -tablet har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en Google konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

1. I Play Butik skal du ind i "Konto" og vælge "Betalingsmetoder".

2. Vælg "Brug betaling via 3". Købet vil herefter blive tilføjet din mobilregning.

Windows
På alle Windows-enheder (PC, tablet, mobil og Xbox) har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en Microsoft konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

1. Gå ind på det produkt du ønsker at købe og vælg "Køb" eller "Lej".

2. Under "betalingsmetode" skal du vælge "Mobiltelefon"

3. Vælg 3 som operatør og indtast dit telefonnummer. Du vil herefter modtage en kode på din telefon, som du skal bekræfte. Dit køb vil herefter blive tilføjet din regning.

Begrænsning af køb via mobil

Hvis man aktivt køber en service eller et produkt via sin telefon, hæfter man selv for dette.

Hvis ikke man er enig i købet og ønsker refusion, skal man følge nedenstående guide:

Google Play

Apple’s App Store

Ønsker du at spærre for køb via din telefon, skal du tilmelde dig Spærring af indholdstakseret-tjenester, ved at ringe ind til kundeservice eller begrænse beløbet du kan købe for, via din telefon, ved at tilmelde dig Saldokontrol

Har du en iPhone, kan du selv justere i hvilke køb du vil foretage og forhindre bestemte type køb, på følgende måde:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger.

2. Tryk på Slå begrænsninger til.

3. Opret en adgangskode til Begrænsninger, og indtast adgangskoden igen for at bekræfte. Du skal vælge en anden adgangskode end den, du bruger til at låse enheden op med.

4. Ønsker du at justere i bestemte type køb, gør du det efter valg af kode til begrænsninger.

Har du en Android telefon, kan du begrænse købene via din telefon på følgende måde:

1. Åbn Play butikken

2. Klik på menuen i venstre hjørne og vælg indstillinger

3. Vælg Kræv godkendelse ved køb.

4. Du skal nu justere i hvilke køb du har mulighed for at foretage, ved at følge vejledningen på skærmen.