SIM-kortnummer

Hvis du ønsker at få oplyst dit SIM-kortnummer, kan du gøre det på forskellige måder.

1. Hvis du er en iPhone og ønsker at finde dit SIM-kort nummer, kan du finde det i indstillinger på din iPhone: Indstillinger - Generelt - Om - ICCID

2. Hvis du har en Android og ønsker at finde SIM-kort nummer, kan du ikke finde det på selve telefonen uden at hente en app. Du kan eventuelt hente appen SIM Card Info.

3. Du kan logge ind på Mit 3 selvbetjening og finde dit SIM-kort nummer under Abonnementer

Du kan også få oplyst dit SIM-kort nummer ved at kontakte vores kundeservice på 70 313 419.