SIM-kortnummer

Hvis du ønsker at få oplyst dit SIM-kortnummer, kan du gøre det på forskellige måder.

• SIM-kortnummer på iPhone
    Hvis du er en iPhone og ønsker at finde dit SIM-kort nummer, kan du finde det i indstillinger på din iPhone: Indstillinger - Generelt - Om - ICCID

• SIM-kortnummer på Android
    Hvis du har en Android og ønsker at finde SIM-kort nummer, kan du ikke finde det på selve telefonen uden at hente en app. Du kan hente appen 'SIM Card Info'

• SIM-kortnummer på Mit 3
    Du kan logge ind på Mit 3 og finde dit SIM-kort nummer under Abonnementer