Har du ikke en iPhone, så se hér for opsætning af 3Svar.

Visuel 3Svar gør det muligt, at se en liste over dine talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på din iPhone. Du kan aflytte dine beskeder i din ønskede rækkefølge, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til din telefonsvarer.

Visuel 3svar tjenesten koster ikke noget, men bruger en smule data, når du tjekker dine beskeder.

Bemærk, Visuel 3Svar virker på nuværende tidspunkt kun til iPhone.

Hvis du har en iPhone, vil Visuel 3Svar være din standard telefonsvarer. Skulle du ønske at til- eller framelde det, kan du gøre det på Mit 3 ved at følge nedenstående guide.

Sådan aktiverer du Visuel 3Svar på Mit 3

1. Log ind på Mit 3 og klik på Tilvalg
  2. Rul ned til Visuel 3Svar og klik på Tilføj
  3. Vælg den bruger (abonnement) du ønsker at tilføje Visuel 3Svar til og klik på Videre
  4. Accepter betingelserne og klik på Godkend
  5. Du er nu tilmeldt Viseul 3Svar

Sådan gemmer du beskeder på Visuel 3Svar

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil arkivere, og tryk derefter på ikonet med pil up.
  3. Vælg Noter eller Indtalte memoer. Arkiver derefter telefonsvarerbeskeden.

Sådan deler du en besked fra din Visuel 3Svar

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil dele, og tryk derefter på ikonet med pil up.
  3. Vælg Beskeder, Mail eller AirDrop.
  4. Skriv og send din besked med den vedhæftede telefonsvarerbesked. Du kan også dele telefonsvarerbeskeden ved at trykke på en AirDrop-kontakt.