Når du køber et mobilabonnement hos os, kan du samtidig vælge at overføre dit nuværende fastnetnummer fra dit tidligere teleselskab. Det kræver, at du opretter 3Hjemmenummer og at du fortsat har et mobilnummer, som du foretager opkald fra. Med 3Hjemmenummer, modtager du også alle dine fastnetopkald direkte på mobilen.

Læs mere om 3Hjemmenummer her.

Mangler vi informationer fra dig for at kunne flytte dit nummer, vil du modtage besked pr. SMS eller mail om, at du skal udfylde fuldmagt til flytning af dit fastnetnummer, som du finder her:

Fuldmagt til at overføre fastnetnummer

Bemærk, der er særlige forholdsregler hvis du har:

TDC Duet: Her skal du først flytte dit mobilnummer fra TDC til os og herefter fastnetnummeret. Hvis det sker i omvendt rækkefølge lukker TDC for dit mobilnummer, så vi ikke har mulighed for at flytte det.

Telenor yndlingsnummer: Her skal du starte med at flytte dit fastnetnummer fra Telenor til os og herefter mobilnummeret. Hvis det sker i omvendt rækkefølge lukker Telenor for dit fastnetnummer, så vi ikke har mulighed for at flytte det.