Når din telefon er på standby, bruger den stadigvæk data i baggrunden. Dette skyldes, at telefonen bruger små mængder data til at modtage SMS'er og for at holde telefonens indhold (apps, mails m.m.) opdateret, til når du skal bruge telefonen igen.

Du kan undgå unødige brug af data i udlandet
Når du rejser til udlandet, kan det være en god idé at slå mobildata'en fra. Din mobik kan nemt bruge små mængder data til at opdatere, og det kan koste dig dyrt. Du kan danne dig et overblik over datapriser i udlandet her. Du vælger hvilket land du skal til og yderst til højre, finder du priserne for data.

Bemærk, har du et abonnement med 3LikeHome, kan du roligt have slået mobildata til i bestemte lande.

Du kan slå automatiske opdateringer fra på din mobil
Du kan med fordel slå automatiske opdateringer fra på din mobil. Ved at slå dette fra, kan du helt selv kontrollere hvornår du ønsker at opdatere både apps og styresystem. Sæt din mobil til at opdatere når du er på wi-fi.

Se hvordan du slår automatiske opdateringer fra nedenfor.