Gratis hjemmelevering & gratis oprettelse på alt!

Gratis hjemmelevering &
gratis oprettelse på alt!

Mobilabonnement fra

100 kr

pr. md.

Mobilabonnementer

- Nu med gratis oprettelse.

Nyd godt af alle fordelene med vores Fri Tale abonnementer
som indeholder både abonnementstjek og 3Deling.

Mobilabonnement fra 100 kr./md.

Super billigt abonnement
med masser af data!

Det allermest nødvendige lige nu. Vær tæt på dem du holder af med et abonnement fyldt med data og tale. Abonnementet gælder kun i Danmark, men der er ingen binding, så du kan let opgradere til et Fri Tale abonnement med 3LikeHome, når du igen kan rejse ud i verden.

#SammenHverForSig

Super billigt nationalt abonnement

Det allermest nødvendige lige nu. Vær tæt på dem du holder af med et abonnement fyldt med data og tale. Abonnementet gælder kun i Danmark, men der er ingen binding, så du kan let opgradere til et Fri Tale abonnement med 3LikeHome, når du igen kan rejse ud i verden. #SammenHverForSig

Abonnementet kan kun bruges inden for Danmarks grænser og kun på dansk net. Opsigelsesperioden ved køb af et abonnement uden telefon er 30 dage. Prisen forudsætter brug af 3’s gratis betalingsløsning. Læs om dækning og hastigheder

.

Lynhurtigt 4G

Fantastisk kundeservice

Nem selvbetjening

Mobilabonnementer med ubegrænset tale & sms

Med alle vores Fri Tale abonnementer får du 3Deling, 3LikeHome og abonnementstjek. Så er du sikker på, at alle i familien har data, og du undgår at betale for meget.

Flere muligheder til dig eller familien

Køb billige abonnementer til f.eks. kæresten eller børnene. Disse abonnementer indeholder ikke selv data, men bruger af den fælles data, der er i 3Delingspulje, de indgår i.

Gratis oprettelse
FriTale
100 kr./md.
Køb
Opr. 0kr. Min.pris 1.md.: 100kr.
Gratis oprettelse
Datakortuden data
60 kr./md.
Køb
Opr. 0kr. Min.pris 1.md.: 60kr.

Oprettelsesgebyr 100 kr. Opsigelsesperiode ved køb af abonnement hardware er 30 dage. Prisen forudsætter brug af 3’s gratis betalingsløsning. Læs om dækning og hastigheder. 4G/LTE forudsætter, at dit hardware understøtter det. Læs evt. mere på 3.dk/bredbaandsfakta. Alle abonnementerne indeholder 3LikeHome, som betyder, at i 3LikeHome-lande er sms/mms og fri tale til/fra danske og til lokale numre samt dataforbrug inkluderet - dog maks. 20 GB data pr. SIM-kort i 3LikeHome lande pr. regningsperiode. I 3LikeHome lande uden for EU kan du sende sms/mms og ringe til/fra danske numre og til lokale numre i landet i maks. 30 sammenhængende dage. Se inkluderede lande på 3.dk/3likehome.

Mobilabonnementer

Med alle vores Fri Tale abonnementer får du 3Deling, 3LikeHome og abonnementstjek. Så er du sikker på, at alle i familien har data, og du undgår at betale for meget.

Billige abonnementer til familien

Køb billige abonnementer til f.eks. kæresten eller børnene. Disse abonnementer indeholder ikke selv data, men bruger af den fælles data, der er i 3Delingspuljen, de indgår i.

GRATIS OPRETTELSE
FriTale
100 kr./md.
Køb
Opr. 0kr. Min.pris 1.md.: 100kr.
GRATIS OPRETTELSE
Datakortuden data
60 kr./md.
Køb
Opr. 0kr. Min.pris 1.md.: 60kr.

Oprettelsesgebyr 100 kr. Opsigelsesperiode ved køb af abonnement hardware er 30 dage. Prisen forudsætter brug af 3’s gratis betalingsløsning. Læs om dækning og hastigheder. 4G/LTE forudsætter, at dit hardware understøtter det. Læs evt. mere på 3.dk/bredbaandsfakta. Alle abonnementerne indeholder 3LikeHome, som betyder, at i 3LikeHome-lande er sms/mms og fri tale til/fra danske og til lokale numre samt dataforbrug inkluderet - dog maks. 20 GB data pr. SIM-kort i 3LikeHome lande pr. regningsperiode. I 3LikeHome lande uden for EU kan du sende sms/mms og ringe til/fra danske numre og til lokale numre i landet i maks. 30 sammenhængende dage. Se inkluderede lande på 3.dk/3likehome.Datakortet indeholder ikke wifi-opkald og 4G tale.

LAD OS RINGE TIL DIG OG SKRÆDDERSY DIN ABONNEMENTSLØSNING.

BESTIL OPKALD Luk formular

Hos 3 får du løbende et gratis abonnementstjek på mail, der sikrer, at du ikke betaler for meget. Du kan også selv lave et abonnementstjek i Mit 3 Selvbetjeningen.

Med 3Deling deler du data med familien. Én datapulje, én regning - det er nemt, enkelt og overskueligt, og samtidigt er der penge at spare.

Med 3LikeHome kan du bruge mobilen i 66 lande - uden det koster ekstra. Så kan du ringe, surfe og sms'e i bl.a. EU, USA og store dele af Asien til samme pris som i Danmark.

Tjek din dækning

Forventet hastighed
ved udendørs brug

Skal du bruge et eSIM?

Til din mobil

en mobil kan du kombinere et eSIM med et klassisk plastik SIM-kort, som vi kender idag, og dermed have to aktive telefonnumre på din mobil. Så kan du f.eks både have dit arbejds- og privatnummer på samme mobil. 

læs mere

Til dit smartwatch

Kombinerer du dit smartwach med et eSIM, kan du ringe, tjekke sms’er og være online direkte fra uret – uden at have din telefon i nærheden. 

 læs mere 

Pift dit abonnement op med fede tilvalg.

Forsikring

"Beskyt din mobil
-inden den kommer til skade."

- 3Forsikring

deezer

"Nyd musikken,
også efter koncerten!"

- Deezer

deezer

"Underholdning og musik 
til hele dagen"

- Spotify

Rejsedata

"Køb billig udlandsdata,
altså når 3LikeHome ikke dækker!"

- 3Rejsedata

Saxo Premium

"Gør puttetid til hyggetid med 
et væld af hyggelige godnathistorier"

- Saxo Premium

Rejsedata

"Med F-Secure SAFE er du beskyttet på alle dine enheder"

- F-Secure SAFE

"Ta' dine magasiner med i lommen,
og opdag nye favoritter!"

- Wype

"Drop fastnettelefon,
få opkaldende på din mobil!"

- 3Hjemmenummer

"Dyrk råhyggen,
med familie og venner!"

- TV2 Play

"Man må aldrig,
gå ned på data!"

- Ekstra data

Rejsedata

"Ring og sms
billigt til udlandet"

- 3Global Home

"Giv dit barn en tryg start
med 3Børnesikring"

- 3Børnesikring

Forsikring

"Beskyt din mobil
-inden den kommer til skade."

- 3Forsikring

deezer

"Nyd musikken,
også efter koncerten!"

- Deezer

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg