mobilabonnementer


brug mobilen i 59 lande
- uden det koster ekstra

98,5% af danskernes rejser dækkes af 3LikeHome!

Fordele hos 3

Med 3LikeHome kan du bruge mobilen i 59 lande - uden det koster ekstra. Så kan du ringe, surfe og sms'e i bl.a. EU, USA og store dele af Latinamerika til samme pris som i Danmark.

Hos 3 får du løbende et gratis abonnementstjek på mail, der sikrer, at du ikke betaler for meget. Du kan også selv lave et abonnementstjek i Mit 3 Selvbetjeningen.

Med 3Deling deler du data med familien. Én datapulje, én regning - det er nemt, enkelt og overskueligt, og samtidigt er der penge at spare.

Billige abonnementer til familien

Køb billige abonnementer til f.eks. kæresten eller børnene. Disse abonnementer indeholder ikke selv data, men bruger af den fælles data, der er i 3Delingspuljen, de indgår i.

FriTale
90 kr./md.
Køb
Opr. 50kr. Min.pris 1.md.: 140kr.
Datakortuden data
50 kr./md.
Køb
Opr. 50kr. Min.pris 1.md.: 100kr.

Opsigelsesperiode ved køb af abonnement uden telefon er 30 dage. Prisen forudsætter brug af 3’s gratis betalingsløsning. Læs om dækning og hastigheder. Alle abonnementerne indeholder 3LikeHome, som betyder, at i 3LikeHome-lande er sms/mms og fri tale til/fra danske og til lokale numre samt dataforbrug inkluderet - dog maks. 20 GB data pr SIM-kort i 3LikeHome lande pr. regningsperiode. I 3LikeHome lande uden for EU kan du sende sms/mms og ringe til/fra danske numre og til lokale numre i landet i maks. 30 sammenhængende dage. Se inkluderede lande på 3.dk/3likehome. Uanset hvilket abonnement, du vælger, kan du i Sverige altid ringe til danske numre, bruge data og sende sms/mms uden det koster ekstra. Datakortet indeholder ikke wifi-opkald og 4G tale.

LAD OS RINGE TIL DIG OG SKRÆDDERSY DIN ABONNEMENTSLØSNING.

BESTIL OPKALD Luk formular

Mobilabonnementer

Vores Fri Tale Abonnementer indeholder både fri tale, 3Deling og 3LikeHome, så du kan snakke og surfe løs i 59 lande, uden det koster dig ekstra.

BEDSTE ABONNEMENT TIL FERIEN

"Teleselskabet 3 vinder prisen for bedste udlandstelefoni, da de med 59 lande, er det teleselskab, der tilbyder udlandstelefoni til flest lande. Foruden alle EU lande tilbyder de også gratis telefoni i blandt andet USA, Kina og Indonesien."

Samlino.dk

Læs mere på Samlino

 

Gå på 4G med dit Apple Watch

kun

30 kr./md.

Få det optimale ud af

dit Apple Watch 4 (GPS + 4G)
med et 3abonnement

Med et 3Abonnement kan din Apple Watch køre på 4G.

Læs mere

GÅ PÅ 4G MED DIT APPLE WATCH GRATIS - KUN 30 KR./MD.

Billige abonnementer til familien

Køb billige abonnementer til f.eks. kæresten eller børnene. Disse abonnementer indeholder ikke selv data, men bruger af den fælles data, der er i 3Delingspuljen, de indgår i.

Flere fordele hos 3

Du får fri sms og mms med i abonnementerne.

Du kan ringe via dit wifi og går klart igennem, når du ringer.

Du får bedre opkaldskvalitet og undgå afbrydelser.

 

 

Med 3Deling kan du bygge
en mobil- og bredbåndspakke
der passer perfekt til dig

Pift abonnementet op med fede tilvalg

Prøv f.eks. vores tilvalg WYPE og få ubegrænset adgang til alle de nyeste magasiner samlet ét sted.

Er du mere til film og serier, kan du hygge dig med TV 2 PLAY og utallige timer af god underholdning. 

Du kan let vælge disse tilvalg, når du bestiller dit abonnement.

Nationalt abonnement

Hvis du vælger dette abonnement, betyder det, at du ikke længere vil have signal på din mobil, hvis du opholder dig uden for Danmark. Du vil fortsat kunne ringe til både danske og udenlandske numre, så længe du er på dansk netværk.

Nationalt abonnement

Hvis du vælger dette abonnement, betyder det, at du ikke længere vil have signal på din mobil, hvis du opholder dig uden for Danmark. Du vil fortsat kunne ringe til både danske og udenlandske numre, så længe du er på dansk netværk.

Abonnementet kan kun bruges inden for Danmarks grænser og kun på dansk net. Opsigelsesperioden ved køb af et abonnement uden telefon er 30 dage. Prisen forudsætter brug af 3’s gratis betalingsløsning. Læs om dækning og hastigheder

.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg