Tidspunkt for betaling

Datoen for betaling er afhængigt af, hvilken betalingsmetode du benytter.

Se mere om de forskellige betalingsmetoder her

Betalingsdato

• Automatisk Kortbetaling: den sidste hverdag i måneden
  • Betalingsservice: den første hverdag i måneden
  • Manuel indbetaling (girokort): den sidste hverdag i måneden

Hvis du ikke betaler din regning inden for betalingsfristen, risikerer du at modtage en rykker med et rykkergebyr på 100 kr.

Udebliver din betaling helt, kan du risikere at din telefon bliver spærret for al udgående trafik. Det koster 200 kr. at få genåbnet telefonen, og dette sker automatisk, når regningen betales.

Du kan endvidere blive overdraget til inkasso og registreret i RKI Kreditinformation A/S.